Інвертор постійно заряджає батарею

RVSMusic

Tier3
Реєстрування
31 Сер 2024
Дописи
1
Бали
1
Інвертор
Must
Вітаю. У меня інвертор MUST 3квт 24в + батарея YNDK GEL 24V 150Ah.
Інвертор у меня в мережу не підключений, підключается коли треба вілка-розетка
Проблема,що інвертор постійно заряджає батарею. Думаю що щось не так мені налаштували в інверторі.
Зараз такі налаштування:
14. USE
17. 26.5
18. 26
21. 27

Може хто допомогти? Хотілось би щоб при зарядці батареї на 95-100% зарядка інвертора вимикалась.

Вкладення

• batary.png
    batary.png
    525,6 Кб · Перегляди: 28
Насколько я знаю, он так у и должен маленьким током поддерживать заряд - это режим Float charge который установлен у вас в 26 - не понятно почему так мало у вас написано на АКБ что его Stand By Use 27-27.6.
я у себя поставил 27.4
для 17го пункта тоже стоит мало это режим именно заряда после просадки у вашего АКБ это 29-29.8 - думаю что 29 вполне хватит
21й пункт это напряжение заряда если есть сеть - тоже как по мне мало - но если надо 95% то ок
если ток заряда около 1А - это значит что АКБ заряжен до выставленных настроек и сидит в режиме Float charge (плавающий заряд, режим поддержания это все одно и тоже)

Вкладення

• Снимок экрана 2024-09-02 132854.png
    Снимок экрана 2024-09-02 132854.png
    26,4 Кб · Перегляди: 23
  • Снимок экрана 2024-09-02 133214.png
    Снимок экрана 2024-09-02 133214.png
    26,7 Кб · Перегляди: 23
Хотілось би щоб при зарядці батареї на 95-100% зарядка інвертора вимикалась.
Можна ще побачити щоб небуло ніяких підмісів не було налаштовано, бо такі режими садять батарею.

Я перший день юзаю свій маст інвертор, тож не дуже розумію специфіку, але в мене теж постійно трохи підзаряжає батарею і гуде трохи інвертор, а на Ютубі каже мужик, що тихо має бути, а в мене трохи постійно робе - гуде-дує, коли мережа є навіть...

В мене теж при подачі напруги або від акумілятора працюють кулери навіть без навантаження і кнопки вкл.

В мене PV18 3024 PREM і акум Must LiFePO4 25.6V 100Ah. Зʼєднав їх комлектним кабелем. Наче все норм робить і SOC у додатку SmartValue показує, але одна незрозуміла фігня. Встановив контроль заряду по SOC. Мінімальний розряд на 20%, а заряд на 95%. Але інвертор постійно тримає батарею на 100%. Батарея періодично розряжається до 99% і тут він починає в неї заганяти струм по 30A поки не добʼє 100% і так відбуваєть разів 10 на добу. Що можна ще налаштувати? Чи кращє перейти на контроль заряду по вольтах?

В мене PV18 3024 PREM і акум Must LiFePO4 25.6V 100Ah. Зʼєднав їх комлектним кабелем. Наче все норм робить і SOC у додатку SmartValue показує, але одна незрозуміла фігня. Встановив контроль заряду по SOC. Мінімальний розряд на 20%, а заряд на 95%. Але інвертор постійно тримає батарею на 100%. Батарея періодично розряжається до 99% і тут він починає в неї заганяти струм по 30A поки не добʼє 100% і так відбуваєть разів 10 на добу. Що можна ще налаштувати? Чи кращє перейти на контроль заряду по вольтах?
2 варіант простіше бо в першому треба копирсатись в налаштуваннях батареї

2 варіант простіше бо в першому треба копирсатись в налаштуваннях батареї
У батарейки особливих налаштувань не має. Можна лиши обрати протокол обміну з інвертором, для MUST мені рекомендували PYLON.

У батарейки особливих налаштувань не має. Можна лиши обрати протокол обміну з інвертором, для MUST мені рекомендували PYLON.
Це тому що ви користувались вбудованим інтерфейсом, при підключенні до компа там уєва туча налаштувань в яких для спеціаліста ще не один день розбиратись потрібно.

доброго дня. у мене гібридний Мust PV18-1512VPM? 1500Вт, два питання
1. раз 10-15хв вмикаеться вентилятор і постійно моргає лампочка заряду АКБ
2. неможу підключити комп.
Що порадити зробити?

Така сама фігня але струм 5а! при використанні метода виміру по Вольтах! шо робити хз) я вже 100500 раз скидав навіть наласшуваняя! до цього 160годин пропрацював=) ц було ок

Аналогичная ситуация . Аккумулятор периодически под заряжается . Не знаю на сколько это правильно.1000014725.jpg

Назад
Угорі