Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я дуже спокійно до цього відношусь, і мене вчать постійно, і сам намагаюсь.щоб братися вчити Вас
О_ОНі, Ви зовсім не зрозуміли. В інверторі є чіпи, запрограмовані контролери. Ми ремонтуємо на їх рівні. А не флешку всунути ПО обнрвити. Так от річ про прошивку контррлерів.
Так, Ви на 100% праві. Якщо брати такі панелі, то я би не радив підключати більше 23 модулів у стрінг.. І два стрінги на МРРТ не повісиш. Тож, будемо мати лише 37.95кВт та відношення DC/AC - 1.27.Я дуже спокійно до цього відношусь, і мене вчать постійно, і сам намагаюсь.
Тріна 550 наприклад.
37,9 Voc, 18,52 Isc, -0,25 температурний Voc
Я рахував з великими допусками.
Якщо заглибитись і намагатись вийти на 585 буде менше, якщо розглядати варіанти 1100 В, то більше.
Тому я вжив слово приблизно.
Цікавить саме погляд на цю проблему зі сторони компанії.
Любе силове.Я можу запитати, яке саме обладнання Ви ремонтуєте?
А я думаю що воно нікому не треба, бо тоді нове купляти не будутьякщо сервісна підтримка не надає Вам такі прошивки то причина може бути лише одна - вони їх самі не мають
Я бачу тенденцію на збільшення полів, у вже побудованих раніше. Скоро піде хвиля апгрейдів, і так само і на цих за 3-4 роки буде.який перегруз найчастіше можна зустріти в Україні?
Проблема трохи в іншому (знову ж таки, на мою думку). Якщо ви ремонтуєте інвертор, то це або не гарантійний випадок, або інвертор "сірий" або без активної гарантії. Тоді виникає питання, чому взагалі сервісна підтримка має надавати Вам будь-яку інформацію? З чого починається спілкування з сервісом? З надання серійного номера. Гарантія не активна - "вибачте, ми не можемо вам допомогти". А у випадку деяких виробників ви втрачаєте гарантію якщо вскриєте інвертор. Згодні? Розвивати підтримку після закінчення гарантії не вигідно. Компаніям значно вигідніше, щоб ви докупили ще декілька років гарантії. Замінять вони 10 інверторів, а гарантію продадуть на 1010. Тому, прошивку вам не дає суппорт лише з тієї причини, що вони їх не мають, тому що і вони їх ніколи не отримають. Це як радянський розвідник, який ніколи не видасть воєнні таємниці, але не тому, що він вірний країні, а тому, що він нічого не знає.Любе силове.
А я думаю що воно нікому не треба, бо тоді нове купляти не будуть
все кто вникли в тематику и у кого есть площадь ,меньше 40-42 не ставят, остальные часто доставляют , поэтому 1.4 и вышеЗ Вашого досвіду, який перегруз найчастіше можна зустріти в Україні?
як можна з Вами зв'язатисяС уважением,
Тарас Токар,
Sungrow Sales Director Ukraine
бачив десь листа від Хуавеїв - при дотриманні правил не перевантажувати стрінги по струму і по напрузі - можна і більше 1.5)))все кто вникли в тематику и у кого есть площадь ,меньше 40-42 не ставят, остальные часто доставляют , поэтому 1.4 и выше
Я за. Думав про це так само. Круті чуваки, але в домашньому сегменті пішли у все-в-одномуВзагалі-то - пропоную тему зробити про всі Sungrow
Будемо спілкуватися - в мене вже є деяке інфо і особисті думки.