Apocalipse
Tier1
- Реєстрування
- 10 Січ 2021
- Дописи
- 336
- Бали
- 43
- Сонячні панелі
- Longi
- Інвертор
- Huawei 33 KTL-A
Так це ви автору теми скажітьНа всіх графіках слово ambient, це температура оточення.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так це ви автору теми скажітьНа всіх графіках слово ambient, це температура оточення.
Як відомо, зі зростанням температури продуктивність СЕС значно падає. Багато уваги приділяється спробам зменшити температуру сонячних модулів. Але це досить складно, бо площа модулів - достатньо велика. Є дослідження, які показують, що продуктивність іншої складової СЕС - інвертора - також падає з підвищенням температури. Це напряму впливає на генерацію:
а ви впевнені, що там саме електролітичні встановлені? Може там полімерні стоять. Не думаю що китайці вирішили зекономити пару десятків грн на такій ціні інвертора.так как продлевает срок жизни конденсаторов, поэтому было оставлено.
Не знаю, цена охлаждения 1,5 грн в день по цене зелёного тарифа, поэтому пусть себе работает…а ви впевнені, що там саме електролітичні встановлені? Може там полімерні стоять. Не думаю що китайці вирішили зекономити пару десятків грн на такій ціні інвертора.