Як підключити інвертор ANERN AN-SCI-EVO-6200 до батареї ANERN AN-LPB-N-48100

Значок Li дійсно є, але я думаю, це залежить від вибору батареї в меню інвертора.
А ели отсоединить RS485 кабель, значок "LI" пропадает? Может инвертор ругаться начнёт что нет связи с батареей.
1753603710814.png

Вдалося все ж таки з'єднати

ANERN AN-SCI-EVO-6200 до батареї ANERN AN-LPB-N-48100.​

Після численних спроб різних комбінацій працює така комбінація20250828_221002.jpg:
Інвертор з акумулятором з'єднав комплектним кабелем, що має позначки inv, bat. На інверторі в роз'єм BMS(RS485), на акумуляторі в RS485-A. Перший dip на батареї перевів в ON. На інверторі в п.5 обрав LIL, на батареї - PACE_MODBUS. Саме коли виставив LIL на інверторі, тоді в основному меню інвертора з'явилися порядка 5 чи 6 сторінок з параметрами самої батареї. : температура, напруга комірок і т д. Нарешті режим інвертор-батарея став якось зрозуміліше. Зараз пізній вечір, сонця нема. Інвертор тихий, кулери не працюють. Так і має бути, напруга з мережі байпасом іде на навантаження. Раніше чомусь вночі включалися кулери(незрозуміло чому, основна напруга не пропадала) , зараз тишина. Ще тільки перший день в такому режимі, але це мене вже тішить. Коли ще не було батареї, а тільки сонячні панелі-все було зрозуміло: є сонце-працює перетворення dc-ac,відповідно транзистори гріються і включається охолодження. Нема сонця-нема перетворення і кулери мовчать. Поставив батарею і почалися танці з бубном. Вночі могли то включатися, то виключатися кулери. І це було досить не комфортно, шумно. На ранок бачив, що батарея розряджена до 90%. Режим SUB. По ідеї, батарея не мала б бути задіяна, бо світло слава Богу поки є. Появлялося сонце-йшов заряд Акума.(так виставив в інверторі). Завтра побачу чи щось змінилося.( чи розряджається батарея за ніч чи ні). Всім гарного вечора!

Може не зовсім в цю тему, але виникло питання: кулери (лівий і правий, якщо дивитися на дисплей) мають явно різні повітряпотоки. Лівий дує явно сильніше,ніж правий. Це у всіх так? Щось не звернув увагу коли ставив півроку тому, а зараз виникла підозра чи не підгулявся контролер кулера. Поміряв анемометром потік лівого і правого кулера, є різниця.(воно і на дотик,просто на руку явно різне)

Вкладення

• 20250917_170711.jpg
    20250917_170711.jpg
    1,6 Mб · Перегляди: 3
  • 20250917_170814.jpg
    20250917_170814.jpg
    1,5 Mб · Перегляди: 3
Підкажіть будь ласка. Інвертор SCI Evo-10200, не можу ніяк його під'єднати свого кабінету. Вибаває так у кінці.

1759304006700.png

Після численних спроб різних комбінацій працює така комбінаціяПереглянути вкладення 8460:
Інвертор з акумулятором з'єднав комплектним кабелем, що має позначки inv, bat. На інверторі в роз'єм BMS(RS485), на акумуляторі в RS485-A. Перший dip на батареї перевів в ON. На інверторі в п.5 обрав LIL, на батареї - PACE_MODBUS. Саме коли виставив LIL на інверторі, тоді в основному меню інвертора з'явилися порядка 5 чи 6 сторінок з параметрами самої батареї. : температура, напруга комірок і т д. Нарешті режим інвертор-батарея став якось зрозуміліше. Зараз пізній вечір, сонця нема. Інвертор тихий, кулери не працюють. Так і має бути, напруга з мережі байпасом іде на навантаження. Раніше чомусь вночі включалися кулери(незрозуміло чому, основна напруга не пропадала) , зараз тишина. Ще тільки перший день в такому режимі, але це мене вже тішить. Коли ще не було батареї, а тільки сонячні панелі-все було зрозуміло: є сонце-працює перетворення dc-ac,відповідно транзистори гріються і включається охолодження. Нема сонця-нема перетворення і кулери мовчать. Поставив батарею і почалися танці з бубном. Вночі могли то включатися, то виключатися кулери. І це було досить не комфортно, шумно. На ранок бачив, що батарея розряджена до 90%. Режим SUB. По ідеї, батарея не мала б бути задіяна, бо світло слава Богу поки є. Появлялося сонце-йшов заряд Акума.(так виставив в інверторі). Завтра побачу чи щось змінилося.( чи розряджається батарея за ніч чи ні). Всім гарного вечора!
підкажіть, чи вдалось вам зареєструватись в додатку для моніторингу системи через wi fi?

підкажіть, чи вдалось вам зареєструватись в додатку для моніторингу системи через wi fi?
Так, вдалося. З додатком в телефоні все підключилося майже безпроблемно. Питався в китайців по цьому додатку, бо досі на телефоні бачу параметри інвертора, а не бачу саму батарею,також хотів скинути собі статистику за пару місяців для аналізу споживання. Відповіли, що додаток тільки для інвертора, для батареї не розрахований. Надали посилання на web версію, платну. Web версію не підключив, при спробі пише, що такий акаунт вже зареєстований

Після численних спроб різних комбінацій працює така комбінаціяПереглянути вкладення 8460:
А в мене на батареї вказано що налаштування заблоковані виробником

Так, вдалося. З додатком в телефоні все підключилося майже безпроблемно. Питався в китайців по цьому додатку, бо досі на телефоні бачу параметри інвертора, а не бачу саму батарею,також хотів скинути собі статистику за пару місяців для аналізу споживання. Відповіли, що додаток тільки для інвертора, для батареї не розрахований. Надали посилання на web версію, платну. Web версію не підключив, при спробі пише, що такий акаунт вже зареєстований
читав про такі випадки. є опція «від вʼязки» пошти від id пристрою.
а в мене додаток заточений на китай і gmail адресу просто не приймає(
можете поділитись будь ласка посиланням на веб версію додатку?
підкажіть також, чи у вас постійно шумлять кілери інвертора? від чого це залежить в вашому випадку?

читав про такі випадки. є опція «від вʼязки» пошти від id пристрою.
а в мене додаток заточений на китай і gmail адресу просто не приймає(
можете поділитись будь ласка посиланням на веб версію додатку?
підкажіть також, чи у вас постійно шумлять кілери інвертора? від чого це залежить в вашому випадку?
Так, я купляв в Україні. Можливо, це в менеж версія міжнародна, не готовий сказати.
Надсилаю відповідь від китайців на мої запитання(там є посилання на web версію

Експорт даних: Ми пропонуємо веб-версію SmartEss ( https://www.dessmonitor.com/ ), і ви можете експортувати свої дані безпосередньо через цю платформу.
Прискорення збору даних: У веб-версії також доступна платна послуга прискорення. Після її придбання частота збору даних буде підвищена з одного разу на 5 хвилин до одного разу на хвилину.
Обсяг збору даних: Наразі наш реєстратор даних підтримує збір даних лише з інверторів.
Якщо вам потрібні інструкції щодо доступу до веб-версії SmartEss або у вас є додаткові запитання щодо вищезазначених послуг, будь ласка, звертайтеся.

В мене кулери працюють (з різною інтенсивністю, я нарахував як мінімум 3 режими по інтенсивності) залежно від температури елементів всередені інвертора. Ввечері або рано зранку, коли йде байпасом з мережі, -взагалі не працюють.

Назад
Угорі