Jikong BMS (JK BMS) - налаштування, прошивка, обговорення

Serhiy

Administrator
Команда форуму
Реєстрування
13 Бер 2018
Дописи
2.804
Бали
113
Сонячні панелі
Ja Solar
Інвертор
Huawei 33KTL-A
Один з найбільш популярних брендів БМС в Україні

Офіційний сайт, багато хто плутає, саме jkbms.net
Але, оновлення інформації на ньому значно відстає.

Виклав в телеграм останні прошивки і головну інформацію, можна завантажувати

Тема буде доповнюватись та оновлюватись.

Гугл диск від Andys garage)

посилання на офіційному сайті на останні версії додатків

Вкладення

• JK BMS BD Series Active-Bluetooth-BMS-Manual (old style BMS).pdf
    996,6 Кб · Перегляди: 6
Останнє редагування модератором:
Я беру прошивки у Енді на гугл диску, він туди постійно нові підкидає. там інструкції і софт для прошивки.
https://drive.google.com/drive/folders/1i0gqmxzb4OBCts5G0TuFlGNGpP2g12es
а це його сайт
https://off-grid-garage.com/battery-management-systems-bms/
Саме цікаво що для роботи з останьою прошивкою 15,38, щоб все відображалося в додатку смартфона, нада додаток версії 4,30,0 а на плеймаркеті 4,28,0 де взяти нову загадка.

Останнє редагування:
Я беру прошивки у Єнді на гугл диску,
я всі прошивки і програми перезалив в ТГ. Для зручності
роботи з останьою прошивкою 15,38
там нарешті вже дефолтні параметри трохи підкрутили )
Саме цікаво що для роботи з останьою прошивкою 15,38, щоб все відображалося в додатку смартфона, нада додаток версії 4,30,0 а на плеймаркеті 4,28,0 де взяти нову загадка.
це Єнді каже? В нього 30? Так, 28 вийшла більше ніж пів року тому, з того часу оновлень не можу знайти.

це Єнді каже? В нього 30? Так, 28 вийшла більше ніж пів року тому, з того часу оновлень не можу знайти.
Я теж кругом перерив, в Енді є якийсь додаток 14.16.2 JK-BMS.apk, але на мій 7 андроїд він не стає, а на іншому форумі один форумчанин спілкувався з одним чоловіком в якого цей додаток сам обновивсь до 4,30,0. і в нього відображаються лічильники RCV Timer, RFV Timer .
В лозі оновлення бмс до версії 15,35 - сказано що нада оновить додаток "Running parameters add the current charging status (Bulk, Absorption, Float), RCV Timer, RFV Timer display (mobile phone APP needs to be updated).
відос де у автора додаток 4,30.

Останнє редагування:
і в нього відображаються лічильники RCV Timer, RFV Timer .
В лозі оновлення бмс до версії 15,35 - сказано що нада оновить додаток "Running parameters add the current charging status (Bulk, Absorption, Float), RCV Timer, RFV Timer display (mobile phone APP needs to be updated).
знайшов 4.30
photo_2025-02-21_10-58-40.jpgphoto_2025-02-21_10-58-45.jpgphoto_2025-02-21_10-58-48.jpg

Залив сюди

Джерело - http://www.jk-bms.com/News_lists_sort_5.shtml

Останнє редагування модератором:
як що додаток не підходить до вашої версії андроїд то плеймаркет його не покаже
я заходив через комп на плей маркет всеодно 4,28,0 показує. брав смарт у дружини у неї кажись 11 андроїд, те саме 4,30 немає.

знайшов 4.30

Залив сюди

Джерело - http://www.jk-bms.com/News_lists_sort_5.shtml
обідно але на 7 андроїд не стає:(, цей рік треба нашкребти на новий смартфон.

Останнє редагування:
а що пише при встановлені? можливо просто треба видалити стару версію а потім встановлювати
пробував і так, він ставиться але вилітає при запуску, а коли ставив по верху казало пакет пошкоджено. Ввечері ще пограюсь, але питання зміни смарта всеодно не оминути, уже багато додатків перестало робити, скоро почнуть відвалюватися критично важливі, на днях додаток ютуба сказав гудбай заходь через браузер (гугл козли).

Останнє редагування:
30 в мене стала лише після видалення 28. 30 не зовсім офіційна. В плеймаркеті ї все ж не має.
В мене таке відчуття що в енді прошивки на бмс тож тіпа як бета тест, бо на оф сайті 15,30 остання. хто написав 15,38 цікаво.

обідно але на 7 андроїд не стає:(, цей рік треба нашкребти на новий смартфон.
Не пори срачку в мене 13 андроїд і нема тієї 30 версії в плеймаркеті, в тг пише буцім 30 а хрен там, скачав той файл буцім 30 але не оновлюється воно.

Останнє редагування:
Не пори срачку в мене 13 андроїд і нема тієї 30 версії в плеймаркеті, в тг пише буцім 30 а хрен там, скачав той файл буцім 30 але не оновлюється воно.
Треба видалити встановлений і поставити той що в телеграмі. Тоді оновиться. Але чи потрібно це робити - питання інше.
Просили, я знайшов.

Останнє редагування:
В якому пункті налаштовується сухий контакт на платі комутації?

з приводу нових версій додатків для телефону.
1. - у плеймаркеті НЕ завжди останні версії особливо кит програм. Іноді китайці викладають посилання на останні версії на своїх сайтах (як наприклад на jk-bms.com) - https://qr17.cn/BApbC0 (там є всі посилання і на плеймаркет і на останню версію (там правда останні версії є як 4.27 так і 4.30)
2. - версії для iOS майже завжди з АппСторе - ну тому, що не з аппстора можна встановити лише на джейлбрейкнуті пристрої)))
3. - скачуючи версії не з плеймаркету - ви берете на себе відповідальність, що це версія не з трояном-вірусом-несумісно з телефоном - поламає ваш телефон. Адже при розміщенні в плеймаркет додаток все ж проходить модерацію та перевірки вміста. А також - підписується сертифікатом - що не дає в більшості випадків поверх нього поставити додаток не з маркету (не підписане чи підписане іншим сертифікатом). Тому- якщо ви вже встановили додаток з плеймаркету - то щоб встановити іншу версію не з плеймаркету - майже завжди треба версію з плеймаркету спочатку видалити.
4. кожна прграма (як на андроїді так і на айос)) має підтримку тільки в межах від мінімальної до маскимальної версії операційної системи (для андроїд - API ver man/max , для iOS -там трохи складніше, але наприклад програми створені останнім SwiftUi підтримують лише останню -передостанню версію iOS - приблизно -тут я не дуже)). Все це звісно не має особливого значення, якщо додаток качати з АппСтрое, ПлейМаркета - там вся ця сумісність перевіряється і вам просто не дадуть поставити щось не сумісне з вашим телефоном.

Назад
Угорі