Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А не дешевше купити нову БМС?підгорів процесор. Купив новий
а як детектували?підгорів процесор
рідну залив назад робить.
......................
Запаяв нову залив дамп пищить і не стартує.
Чи вірно я зрозумів - Ви заливаєте один і той же файл прошивки в підгоріший контроллер і в новий. Підгорівший частково працює, а новий відмовляється?Стара підгорівша працює, але не показує темпераьуру і опір на комірках. А нова не запускається, заливвєш прошивку пищить без зупинку.
Краще витратити тиждень на прошивку, яка не працює, ніж купити нову БМС?Проблема в тому що є захист
Rdp захист я обійшов і вичитав прошивку. Осталось розібратись, як створюються ті значення.Я не знаю як там влаштовано у клонів, в оригінальних STM захист від считування сидить в Option Bytes, конкретно в байті RDP. І вони знаходяться в верхніх адресах. Конкретику треба дивитися в даташиті на конкретний чип.
Якщо прив'язка до ID присутня, то поламати її буде зовсім не легко. Просто заміною байтів на обійтися. Бо з виликою ймовірністю в коді десь є ще й перевірка контрольної суми прошивки.
Як на мене - то марна справа. Китайці самі майстри піратства. Тому максимально потурбувалися щоб в них ніхто нічого не скопіював.
До речі - без температури і опору комірок якось жити можна.
Головне щоб напруги міряла правильно.
RDP Level2? І як Ви його обійшли?rd
Rdp захист я обійшов і вичитав прошивку. Осталось розібратись, як створюються ті значення.
Там стояла rdp1RDP Level2? І як Ви його обійшли?
Стосовно тих значень. Там може бути якась наворочена криптографія зав'язана на ID.