Кілька питань по батареї: nkon,тип BMS,корпус.

Zinge

Tier1
Реєстрування
10 Кві 2024
Дописи
158
Бали
28
Сонячні панелі
Longi Solar 435M
Інвертор
SRNE HF2430S60-100
1. Хочу взяти на 8 комірок 280Ah на nkon. Є зараз якісь обмеження по податку? Чи можна одним замовленням однією пачкою замовити всі 8? Який приблизний термін доставки?
2. Яку BMS порадите?
3. Брати корпус чи ні? (навантаження будуть до 100А)

Вирішив збирати самому, готова типу REDODO коштує практично в два рази дорожча. Поділіться досвідом

Корпус не обов'язково брати брати, BMS можна без неї якшо інвертор гарний.
Я взяв найдешевший корпус за 4000 грн, сам зібрав MB31 16s збірку, працює без BMS вже пів року, в інверторі задав правильні параметри. Раджу не купувати на Nkon (найгірший треш в світі який не лише лише обманює на grade a, але й відсилає бушні),
а взяти на eve-energy com ua 2024 року по 2400 грн, вийде дешевша ціна, але доставка на післязавтра.

Останнє редагування:
Брав на нконі 6 разів. Податку немає для таких (280Аh).Доставка місяць +/- кілька днів. Претензій по якості немає. BMS брав Jikong. Корпус робив сам із ламінованої фанери.

1. Хочу взяти на 8 комірок 280Ah на nkon. Є зараз якісь обмеження по податку? Чи можна одним замовленням однією пачкою замовити всі 8? Який приблизний термін доставки?
2. Яку BMS порадите?
3. Брати корпус чи ні? (навантаження будуть до 100А)

Вирішив збирати самому, готова типу REDODO коштує практично в два рази дорожча. Поділіться досвідом
це ви sat-prof?

Назад
Угорі