Китайские инверторы для квартиры

Це хороший інвертор з братами клонами в Jsdsolar та ECGsolax
Вдала модель, шум по паспорту до 30дБ (іноді продувається але 95% часу мовчить, навіть при серйозних наватаженнях 2,5-3кВт не почанає продуватись.
Сходив подивився по посиланню. Схоже Ви помиляєтесь зі своєю екстраполяцією досвіду використання одних інверторів на інші. В мене інвертор зовні один в один як за тим посиланням, тільки бренд на корпусі не вказаний. Куплявся як Jesudom. Так от він ніколи не вимикає свої кулери. Тільки оберти міняє. Також бачив в роботі такий самий "батискаф" який тут продає Альтек. Той теж маслав на малому навантаженні.

Сходив подивився по посиланню. Схоже Ви помиляєтесь зі своєю екстраполяцією досвіду використання одних інверторів на інші. В мене інвертор зовні один в один як за тим посиланням, тільки бренд на корпусі не вказаний. Куплявся як Jesudom. Так от він ніколи не вимикає свої кулери. Тільки оберти міняє. Також бачив в роботі такий самий "батискаф" який тут продає Альтек. Той теж маслав на малому навантаженні.

Схоже я порадив не просто схожі, а КОНКРЕТНІ* інвертори Jsdsolar та ECGsolax 6,5kw/48v. До, чого тут Jesudon?
І перед тим як писати про чиюсь помилку, як мінімум себе перевірте.
1766133097219.png
*Мною інвертори встановлювались та експлуатувались особисто

Останнє редагування:
1766133868481.pngІ ось ще один клон Jsdsolar|ECGsolax від Anern FGI-S6500

Схоже я порадив не просто схожі, а КОНКРЕТНІ* інвертори Jsdsolar та ECGsolax 6,5kw/48v. До, чого тут Jesudon?
І перед тим як писати про чиюсь помилку, як мінімум себе перевірте.
Переглянути вкладення 9618
*Мною інвертори встановлювались та експлуатувались особисто
Давайте будемо уважні до деталей. Автору питання був потрібен інвертор на 24В 4кВт і він дав на нього посилання. За тим посиланням продають якісь Sunboost. Такі інвертори-батискафи, які є клонами Voltronic Axpert, продаються під 100500 брендами: Sako, Axioma, Altek, Jesudom і т.д. Ви написали:
Це може бути хороший інвертор з братами клонами в Jsdsolar та ECGsolax
І чомусь навели приклади 6-ти кіловатників. Суть мого повідомлення була в тому, що може бути, а може і не бути. Мабуть це визначається прошивкою, розміром радіаторів і т.д. Щоб у інших читачів не склалося хибне враження, що всі "брати-клони" з такими екранами малошумні.

В мене JSDSOLAR 4 кіловата , так він ЗАВЖДИ крутить кулери 20 процентів, при невеликому навантаженні і без, періодично продувається 50 процентів, шумить наче хоче полетіти, дякувати 100 процентів ще не чув, три місяці використання, все влаштовує, але жити рядом з ним я б не радив. Проценти взяті з застосунка, ще він не показує струм розряду батареї , а ле це дрібниці, видно на БМС.

Назад
Угорі