Dmitry
Tier0
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 741
- Бали
- 63
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
2х24х31=~1.5 кВтВ описі пише еневго споживання менше 2вт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
2х24х31=~1.5 кВтВ описі пише еневго споживання менше 2вт.
Перевірте годинники на лічильнику і на інверторі. Може статися, що інвертор вважає що вже 23:00 і починає жарити 2-4кВт на зарядку батареї, а на лічильнику наприклад ще тільки 22:55. Так по денному тарифу може зайвих кіловатгодин набігти. Наприклад при розбіжності 5хвилин і потужності 4кВт це буде 5/60*4*31=10кВтгодинТоді що може накрутити 28кВ коли на вході оця штука і далі інвертор налаштований на роботу день і ніч.
Ні з цим все гаразд. Ось скрін з програми цього релеПеревірте годинники на лічильнику і на інверторі. Може статися, що інвертор вважає що вже 23:00 і починає жарити 2-4кВт на зарядку батареї, а на лічильнику наприклад ще тільки 22:55. Так по денному тарифу може зайвих кіловатгодин набігти. Наприклад при розбіжності 5хвилин і потужності 4кВт це буде 5/60*4*31=10кВтгодин
Сам інвертор може накрутити в інвертора власне споживання ватт 50 а може і більшеТоді що може накрутити 28кВ
Але якщо інвертор працює від акумів то відповідно бере теж з акумів , а не з мережі.Сам інвертор може накрутити в інвертора власне споживання ватт 50 а може і більше
В він фізично? Вимикачем від мережі відеднаний?Але якщо інвертор працює від акумів то відповідно бере теж з акумів , а не з мережі
Якщо я правильно зрозумів запитання. Він від мережі не відєднаний.В він фізично? Вимикачем від мережі відеднаний?
так може він тоді все таки щось споживає? Варто превіріти - кліщамиВін від мережі не відєднаний.
В мене також при користуванні тільки від сонця та акумулятораВін від мережі не відєднаний.
Яка потужність вашого інвертора?В мене також при користуванні тільки від сонця та акумулятора
бере з мережі 8-12кВт за місяць, якщо фізично не відключений вимикачем.
8 кВтЯка потужність вашого інвертора?
В мене 10кВт
Ну так власне споживання 70-80Вт і дасть накрутку лічильника 55-60кВт за місяць.В мене 10кВт
Доброго вечора. Поміряв кліщами показує 0,35А.так може він тоді все таки щось споживає? Варто превіріти - кліщами
Ну так це 80 вАДоброго вечора. Поміряв кліщами показує 0,35А.
Коли кліщі ставлю на 400v , то показує- 0,35 , а коли ставлю на 600v - 1.Ну так це 80 вА
Щось Ви не те міряєте. Кліщі треба ставити в режим вимірювання АС струму. Вольти там не при ділах.Коли кліщі ставлю на 400v , то показує- 0,35 , а коли ставлю на 600v - 1.
Це я неправильно написав, замість v має бути А.Щось Ви не те міряєте. Кліщі треба ставити в режим вимірювання АС струму. Вольти там не при ділах.
Кліщами не з'ясувати яке там співвідношення реактивного та активного споживання.Ну так це 80 вА