Must 5248pro налаштування по can з акумулятором Eitai (Eleshell 16k)

Реєстрування
28 Бер 2025
Дописи
4
Бали
1
Сонячні панелі
Trino solar
Інвертор
Must
Всім доброго дня.
Не можу підключити акумулятор по can, pylon, може хтось знає чи вже стикався з такою проблемою підкажіть.Дякую.

БМС pace.
Продавець як продавець толком нічого не знає, зв'язувався з китайцями вони і удалено до мене під'єднувалися через пк, але нічого не вийшло. В акумулятора pin
4- can H
5-can L
А в must в інструкції пише
5- can L
6 can H
Зробив як написано але нічого не вийшло.

Screenshot_2025-03-21-14-00-07-827_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpgScreenshot_2025-03-21-14-00-40-786_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
БМС pace.
Продавець як продавець толком нічого не знає, зв'язувався з китайцями вони і удалено до мене під'єднувалися через пк, але нічого не вийшло. В акумулятора pin
4- can H
5-can L
А в must в інструкції пише
5- can L
6 can H
Зробив як написано але нічого не вийшло.

Під'єднував і стандартний кабель який йшов у комплекті з акумулятором Screenshot_2025-03-28-09-39-15-503_com.whatsapp.jpg

Вже кілька разів ця тема спливала на форумі, наче всі зійшлись що є моделі в яких по змовчуванню в інвертор встановлений лише протокол Mast пункт 41 "0" інші позиції пусті по факту не відповідають табличці протоколів інвертора. Тому і не з'єднується. Десь в темах навіть були фото ревізій таких плат і скрін відповіді підтримки.

Назад
Угорі