blessod
Tier3
- Реєстрування
- 23 Жов 2025
- Дописи
- 6
- Бали
- 1
- Інвертор
- MUST PV18-3224 VPM II MUST LiFePO4 LP1600-24100
Маю зв'язку з Must PV18-3224 VPM II + Must LP16-24100 по CAN шині.
Налаштував ЮсерДефайнед батарею (щоб якщо з втрачає чомусь зв'язок все було гаразд)
При підключенні інвертора до SolarPowerMonitor всі параметрі як треба, після підключення по CAN інвертор змінює:
- тип батареї - Li (це добре)
- БалкЧардж підіймае до 28,7 !! що вже 3,5875! на комірку
- флоатінг віставляє тих самх 28,7
- вносить досить агресивні якісь зміни до налаштувань заряду
Завантажив додаток, під'єднався до батки на поставив на зарядку від мережі.
Інвертор лупить 30А майже до самого кінця та заряджає до вольажу у 28,7!
Зарядка зупіняється коли на одній з комірок досягається 3,6в!
Потім інвертор стягую 1а-1,2а і замість тихесенького заряду після невеликого розряду починає гудіти и заливати знов струмом 20А-30А допоки БМС не скаже досить а це 3,6в! на комірку. І так він робіть кожні 40-60мін.
Вирубив CAN і все запрацювало рівнесенько, флоатинг 27в рівненький розряд в 1А та заряд теж в 1А, потім заспокоюється.
Може хтось знає як можна змінити налаштування БМС батареї Must LP16-24100 ? У аплікації можна міняти параметри АЛЕ для застосування потрібен пароль адміністратора який я не можу знайти ніде.
Може хтось знає його? Поділитися в ЛС? Бо так виходить якась недобатарея
Налаштував ЮсерДефайнед батарею (щоб якщо з втрачає чомусь зв'язок все було гаразд)
При підключенні інвертора до SolarPowerMonitor всі параметрі як треба, після підключення по CAN інвертор змінює:
- тип батареї - Li (це добре)
- БалкЧардж підіймае до 28,7 !! що вже 3,5875! на комірку
- флоатінг віставляє тих самх 28,7
- вносить досить агресивні якісь зміни до налаштувань заряду
Завантажив додаток, під'єднався до батки на поставив на зарядку від мережі.
Інвертор лупить 30А майже до самого кінця та заряджає до вольажу у 28,7!
Зарядка зупіняється коли на одній з комірок досягається 3,6в!
Потім інвертор стягую 1а-1,2а і замість тихесенького заряду після невеликого розряду починає гудіти и заливати знов струмом 20А-30А допоки БМС не скаже досить а це 3,6в! на комірку. І так він робіть кожні 40-60мін.
Вирубив CAN і все запрацювало рівнесенько, флоатинг 27в рівненький розряд в 1А та заряд теж в 1А, потім заспокоюється.
Може хтось знає як можна змінити налаштування БМС батареї Must LP16-24100 ? У аплікації можна міняти параметри АЛЕ для застосування потрібен пароль адміністратора який я не можу знайти ніде.
Може хтось знає його? Поділитися в ЛС? Бо так виходить якась недобатарея