Must LP16-24100 - Як редагувати налаштування BMS ?

blessod

Tier3
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
7
Бали
1
Інвертор
MUST PV18-3224 VPM II MUST LiFePO4 LP1600-24100
Маю зв'язку з Must PV18-3224 VPM II + Must LP16-24100 по CAN шині.
Налаштував ЮсерДефайнед батарею (щоб якщо з втрачає чомусь зв'язок все було гаразд)
При підключенні інвертора до SolarPowerMonitor всі параметрі як треба, після підключення по CAN інвертор змінює:
- тип батареї - Li (це добре)
- БалкЧардж підіймае до 28,7 !! що вже 3,5875! на комірку
- флоатінг віставляє тих самх 28,7
- вносить досить агресивні якісь зміни до налаштувань заряду

Завантажив додаток, під'єднався до батки на поставив на зарядку від мережі.
Інвертор лупить 30А майже до самого кінця та заряджає до вольажу у 28,7!
Зарядка зупіняється коли на одній з комірок досягається 3,6в!
Потім інвертор стягую 1а-1,2а і замість тихесенького заряду після невеликого розряду починає гудіти и заливати знов струмом 20А-30А допоки БМС не скаже досить а це 3,6в! на комірку. І так він робіть кожні 40-60мін.

Вирубив CAN і все запрацювало рівнесенько, флоатинг 27в рівненький розряд в 1А та заряд теж в 1А, потім заспокоюється.

Може хтось знає як можна змінити налаштування БМС батареї Must LP16-24100 ? У аплікації можна міняти параметри АЛЕ для застосування потрібен пароль адміністратора який я не можу знайти ніде.

Може хтось знає його? Поділитися в ЛС? Бо так виходить якась недобатарея :(

Заспокійтесь, вставте шнур комунікації в інвертор та видихайте. Все працює в штатному режимі. Так повинно бути, коли інвертор додає заряд це продовжуеться етап вірівнювання та балансування. Там стоїть Pace BMS, вона не має активного балансиру, тому балансировка починаєть з вольтажу 3,35-3,38 в і це нормально. Такожи почитайте специфікацію залізофосфатних комірок, і вам стане трохи легше. Верхня нормальна границя заряду на комірку це саме 3,65 в. У ВАС ВСЕ ДОБРЕ!

Заспокійтесь, вставте шнур комунікації в інвертор та видихайте. Все працює в штатному режимі. Так повинно бути, коли інвертор додає заряд це продовжуеться етап вірівнювання та балансування. Там стоїть Pace BMS, вона не має активного балансиру, тому балансировка починаєть з вольтажу 3,35-3,38 в і це нормально. Такожи почитайте специфікацію залізофосфатних комірок, і вам стане трохи легше. Верхня нормальна границя заряду на комірку це саме 3,65 в. У ВАС ВСЕ ДОБРЕ!
Тай добре до 3,45в нехай балансує, я не хочу заряджати акб до 3,6в на комірку, вважаю що 3,5v на комірку це гарний максимум для лфпо4 щоб мати більше циклів без суттєвого зниження ємності.
Потрібно купити rs485toUSB та спробувати змініти налаштування софтом для Pace BMS.

Назад
Угорі