MUST PV18-3224 VPM II + MUST LiFeP04 LP1500-12100 12V 100Ah потрібна допомога

Rmn_More

Tier3
Реєстрування
17 Гру 2024
Дописи
13
Бали
1
Інвертор
Must
Усім привіт! Передивився кучу різних відео про правильне підключення+ правильні налаштування.
2 батареї. Підключені послідовно.
Багато бачив, що у 14 пункті налаштування інвертора вказано Use, а не Li. Все ж таки. Що правильно?
Окрім того у першому пункті відсутній режим SUB. Тому теж постійно моргає лампочка chg.
Якщо підключатись компом до інвертора. Через який кабель це робити? Які налаштування вносити?
Щиро вдячний за допомогу

ТУТ все є
батарейки MUST+MUST інв працюють через BMS (режим Li)

Ще не до кінця зрозумів чи є Кан шина в даному типі акумуляторів? Переглядаю на Гуглі фотки їх, то в мене по центру а кума є кнопка ресет. А в гуглівських фото, там є наклейка для коннекту з бмс, у мене немає

Останнє редагування:
ви вже почали думати - і це прекрасно!

Ще не до кінця зрозумів чи є Кан шина в даному типі акумуляторів? Переглядаю на Гуглі фотки їх, то в мене по центру а кума є кнопка ресет. А в гуглівських фото, там є наклейка для коннекту з бмс, у мене немає
в акумах кан шина є! (ну в акумі ж є розєм підписаний СAN)
А якщо без жартів - вся поблема зара -
у відсутності єдиного стандарту.
Якщо є розєм CAN - можна через нього підкл до інвертора
якщо нема (дійсн можуть бути варіанти) - тоді читаємо тему про підєднання акума та інвертора

а взагаліто - вибачте - сьогодні свято))

в акумах кан шина є! (ну в акумі ж є розєм підписаний СAN)
А якщо без жартів - вся поблема зара -
у відсутності єдиного стандарту.
Якщо є розєм CAN - можна через нього підкл до інвертора
якщо нема (дійсн можуть бути варіанти) - тоді читаємо тему про підєднання акума та інвертора
В акумах немає жодного розʼєму. Тільки + та -. І по центру велика кнопка з підписом Reset

ну якщо нема ком розємів - тоді єдиний варіант - підключення інвертора до акума через силові розєми
і налаштування інвертора через User mode
але це я вже повторюю тему про підкл батаерй до інверторів

і 100500 перший раз повторюю тезу - чому при придбанні акума (це ж не 100 грн! - ви ЩЕ ДО покупки
не задали питання продавцю - як його підключати до інвертора, і чому так йог ви пропонуєте
підключати через жопу)))

і 100500 перший раз повторюю тезу - чому при придбанні акума (це ж не 100 грн! - ви ЩЕ ДО покупки
не задали питання продавцю - як його підключати до інвертора, і чому так йог ви пропонуєте
підключати через жопу)))
Замовляв через знайомого в постачальника. Знайомий сказав, що все коннектиться без проблем та танців з бубном. Дійшовши до підключення - бачу, що бубен таки потрібний)

я вибачаюсь - свята))))
у вас 2 акк *12в
підключення через USER mode
треба вручну виставити мін/макс напруги зарядкиї
ну і струм
і ще - контролювати рівень зарядки КОЖНОЇ батареї
це ЗОВСІМ не без проблем

Останнє редагування:
я вибачаюсь - свята))))
у вас 2 акк *12в
підключення через USER mode
треба вручну виставити мін/макс напруги зарядкиї
ну і струм
і ще - контролювати рівень зарядки КОЖНОЇ батареї
це ЗОВСІМ не без проблем
Зараз через того ж знайомого буду мучити постачальника . Хай пише FAQ по підключенню

Назад
Угорі