PolarYetti
Tier2
- Реєстрування
- 20 Лют 2026
- Дописи
- 33
- Бали
- 8
- Сонячні панелі
- Horay 455W
- Інвертор
- Aninerel 6.2 KW 48V, Dyness DL5.0C Pro
Да, всё верно, коммутация по плюсу. Минус постоянныйДякую. То все-таки там керування по плюсу? Мінус постійний?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да, всё верно, коммутация по плюсу. Минус постоянныйДякую. То все-таки там керування по плюсу? Мінус постійний?
Да видел такую, знакомый взяд перед нг себе такую ревизию, то там теперь нормальное интеллектуальное охлаждение и сама сисетма переработана.оновлена версія цього інвертора (з початку вересня 2025р.), яка в продажі зараз має нову прошивку, інші кулери та розміри корпуса пристрою.
Все решта ідентичне. Можна сказати , що при заряді акмулятора роботу цих кулерів практично не чути.
Як і раніше, при навантаженні до 600-700 Вт кулери мовчать.
Тільки що розбирав.Да, всё верно, коммутация по плюсу. Минус постоянный
Ну, значит я так запомнилТільки що розбирав.
Комутація по мінусу! Плюс постійний. Нічого не випаював, просто взяв і подав мінус з загальної шини на платі на кулери. Працює постійно, помилок не бʼє)
Левый самый горячий, на нём силовый мосфеты стоят, это всегда горячая часть будет.Поясніть, будь ласка, по призначенню радіаторів в інверторі, щоб знати куди найкраще встановити термодатчики.
Лівий (довгий, найбільший) - перетворювач на генерування синусу та зарядка від мережі?
Праві: нижній - зарядка від сонця. Верхній для чого? Переглянути вкладення 11172
Підкажіть будь-ласка, хоть об'єднював вхідний та вихідний нуль у цього інвертора?
Тут тількі перевірити практично, нажаль, в мене сітуація така сама але інвертор іньшого виробника, але теж клон Вольтроніка, я ризикнув і вхідний і вихідний нуль посадив на нулову шину в щитку вже 2 роки все працює, але радити не буду бо рішення все одно приймати вам бо виробник такого явно не дозволяе хоча і заборони теж немає. В інших інверторах наприклад в Дея в мануалі е така схема підключення де нулі на одну шину підеднані.А нулі об'єднані на щитку, який переробити вже немає можливості