MUST-PV18-3224 VPM II все по поличках

Щоб не відкривати нову тему спитаю тут. Де можна взяти схему PV1800 PV18-5048 VHM. Пробило діод HER303 з малого трансформатора наверху плати. Діод замінив, все запрацювало, але діод сильно гріється. Хотів прослідити по схемі що від нього живлеться. Дякую.
спробуйте написати ось за цим посиланням, але через WhatsApp

Вітаю. Підкажіть, як відрізнити нову ревізію від старої? Я так розумію в новій версії кнопка збоку і змінилась решітка охолодження, вірно? І як дізнатись дату виготовлення?
Трохи не по темі форума питання, але все ж, хочу для квартири придбати цей інвертор, може хтось порадить якісь аналоги за приблтзно таку ж ціну? Сонячних паненелей не буде, акумулятор буде 24v100ah. Розглядав Anenj та Aninerel 4.2kw, але до must більше довіри).
Навантаження буде не велике- газовий котел, холодильник, освітлення і можливо короткочасно мікрохвильовка і кавомашина.

Вітаю. Підкажіть, як відрізнити нову ревізію від старої? Я так розумію в новій версії кнопка збоку і змінилась решітка охолодження, вірно? І як дізнатись дату виготовлення?
Трохи не по темі форума питання, але все ж, хочу для квартири придбати цей інвертор, може хтось порадить якісь аналоги за приблтзно таку ж ціну? Сонячних паненелей не буде, акумулятор буде 24v100ah. Розглядав Anenj та Aninerel 4.2kw, але до must більше довіри).
Навантаження буде не велике- газовий котел, холодильник, освітлення і можливо короткочасно мікрохвильовка і кавомашина.
так купити саме MUST-PV18-3224 VPM II. Всі нові з кнопкою з боку, інша прошивка, краще організована система охолодження, змінені кулери і решітка. Працює на добрих 60 % тихіше. А при навантаженнях до 600Вт взагалі кулери мовчать.

Де купити, пишіть мені повідомлення, підкажу

Останнє редагування:
Ось фото оновленого інвертора, кнопка Пуск праворуч на корпусі

Вкладення

• Знімок екрана (1259).png
    Знімок екрана (1259).png
    256,8 Кб · Перегляди: 24
  • Знімок екрана (1260).png
    Знімок екрана (1260).png
    210,1 Кб · Перегляди: 24
Спробував оновлений MUST-PV18-3224 VPM II/gen2 (2025) підключити до JK-BMS V19, зробив новий кабель, бо тут піни 4 та 5 вже CAN, але інвертор не баче BMS. В когось вийшло підключитися? Підкажіть протоколи, якщо вийшло.

сам собі й відповім: 4-4, 5-5, 6-6. На інверторі 41-8, на бмс PYLON. Все працює, лише живлення з мережі треба подати.

Вітаю щасливих власників MUST :) Нещодавно придбав MUST-PV18-3224 VPM II/gen2 (2025) замість 2012 ECO, і зіткнувся з обмеженням генерації від панелей на рівні 800 ват приблизно. Це трохи дивує, бо 2012ECO легко діставав до 1200 ват. Прошивка в нього по ідеї вже нова, в налаштуваннях становлено енергію сонця брати = навантаження + зарядка. Куди ще подивитись?

На скріншоті - увімкнений кондиціонер на 740 ват:
1782994742536.png

Генерація з фотовольтаїки 787 Вт . Навантаження будинку 993 Вт в т.ч. кондиціонер 740Вт.
Тобто для забезпечення навантаження будинку + втрати в інверторі решта потужності добирається з акумулятора. Я правильно розумію?

Генерація з фотовольтаїки 787 Вт . Навантаження будинку 993 Вт в т.ч. кондиціонер 740Вт.
Тобто для забезпечення навантаження будинку + втрати в інверторі решта потужності добирається з акумулятора. Я правильно розумію?
Вірно, це і дивує. Еко брав 1200 з сонця, не чіпаючи батарею

брав 1200... так можливо енергії сонця недостатньо в даний момент, тому і додає акумулятор.
А яке у вас поле фотовольтаїки приєднане до Must?

брав 1200... так можливо енергії сонця недостатньо в даний момент, тому і додає акумулятор.
А яке у вас поле фотовольтаїки приєднане до Must?
Дві послідовно JASolar 565W. Після заміни інвертера стрінг не змінювався. І величина генерації все таки впирається в 800, незалежно від напруги. Ось скрін з НА:
1782996995033.png

Як перевірити, чи від сонця можу бути в даний момент більша генерація? Спробуйте відключити навантаження будинку повністю і залишіть інвертор з сонцем і акумулятором, якою потужністю піде зарядка. Звісно, треба щоб акум був трохи розряджений, щоб заряд проходив з використанням максу з сонця.
Якось так. Тобто, один споживач сонячної енергії і + втрати в інверторі

можливо що всі ці дні 29.06-02.07 не було достатньо сонця і генерація була меншою

Як перевірити, чи від сонця можу бути в даний момент більша генерація? Спробуйте відключити навантаження будинку повністю і залишіть інвертор з сонцем і акумулятором, якою потужністю піде зарядка. Звісно, треба щоб акум був трохи розряджений, щоб заряд проходив з використанням максу з сонця.
Якось так. Тобто, один споживач сонячної енергії і + втрати в інверторі
В принципі це видно по графіку зранку і до 10:30, поки заряджалась батарея, споживання квартири мізерне - 35-100 ват. Сонечко в нас шпарить зараз просто відмінно. У мене два варіанти - сильне зростання температури повітря, або ж якийсь з пунктиків налаштувань інвертера

1782997963929.png

Інвертор 3200Вт потужніший , але має гірші показники роботи зі сонцем:

Модель: PV1800 (PV18-2012 ECO)
Номінальна потужність: 2000VA / 2000W

Тип контролера: MPPT
Номінальний струм зарядки: 80A
Діапазон MPPT:
30 – 320V DC

Максимальна напруга сонячних панелей (VOC):
400V DC

Максимальна потужність сонячних панелей:
2000W

Максимальний струм PV:
16A

MUST PV18-3224 VPM II Gen 2, 3200W, 24v, струм заряду 60А+60А​

• Вхідні характеристики МРРТ:
    • Номінальна потужність, Вт - 1600
    • Максимальна потужність, Вт – 1600
    • Діапазон робочої напруги, В – 30-128
    • Діапазон вхідної напруги, В – 30-160
    • Макс.напруження холостого ходу, В - 160

з налаштуваннями також слід попрацювати

Вітаю щасливих власників MUST :) Нещодавно придбав MUST-PV18-3224 VPM II/gen2 (2025) замість 2012 ECO, і зіткнувся з обмеженням генерації від панелей на рівні 800 ват приблизно. Це трохи дивує, бо 2012ECO легко діставав до 1200 ват. Прошивка в нього по ідеї вже нова, в налаштуваннях становлено енергію сонця брати = навантаження + зарядка. Куди ще подивитись?

На скріншоті - увімкнений кондиціонер на 740 ват:
Переглянути вкладення 12156
Є в них таке обмежання 800Вт, але коли відключете та знову включете панелі буде видавати свої 1600Вт. Та коли навантаження спаде меньше 800Вт знову почнуться граблі, і знову надо виключіть та включіть панелі.

Є в них таке обмежання 800Вт, але коли відключете та знову включете панелі буде видавати свої 1600Вт. Та коли навантаження спаде меньше 800Вт знову почнуться граблі, і знову надо виключіть та включіть панелі.
буде видавати, якщо достатньо сонця і є навантаження яке треба обслуговувати.
Звідки у вас така інформація щодо цього інвертора?
Ви є власником такого приладу?

Назад
Угорі