Must PV19-6048 EXP + Must LP16-48100 налаштування

ViktorR

Tier3
Реєстрування
8 Гру 2024
Дописи
7
Бали
1
Доброго дня. Планую придбати інвертор
Must PV18-5248PRO і стало питання який акумулятор придбати (або зібрати). Я так розумію що 48в 100а буде малий, так як при споживанні наприклад 4 кВ акумулятор буде віддавати токи в 83а, а рекомендований ток розряду 100а акумулятора 0.5с тобто 50а. З цього виходить що мінімальний акумулятор потрібно в 200а. Чи правильно я все зрозумів?

Доброго дня. Планую придбати інвертор
Must PV18-5248PRO і стало питання який акумулятор придбати (або зібрати). Я так розумію що 48в 100а буде малий, так як при споживанні наприклад 4 кВ акумулятор буде віддавати токи в 83а, а рекомендований ток розряду 100а акумулятора 0.5с тобто 50а. З цього виходить що мінімальний акумулятор потрібно в 200а. Чи правильно я все зрозумів?
Так, вірно. А ще краще 300 А*г

Останнє редагування:
честно говоря я емкость не подбирал под нагрузку. я скорее брал просто с запасом.
у меня нормальное суточное потребление квартиры в районе 7 кВт. сборку сделал 8х280 Ah. т.е. по хорошему 7,5 кВт. в работе не нагружаю. за время отключения высаживается менее чем на 5%. иногда, по мере необходимости, добавляется бойлер, чайник, фен, микроволновка, стиралка... тогда, понятное дело, высаживается больше. т.е. из-за неравномерности нагрузки ни о каких 0,5с и речь не идет. как то спрогнозировать потребление фактически невозможно. будут длительные отключения - я буду с порядочным запасом в экономном режиме. а так, ежедновно, гоняю в районе +/- 5%.
ТС в ряд ли будет гонять заявленные 4 кВт постоянно. нужен запас - берите больше, не нужен - подбирайте под свою нагрузку.

Вітаю. Планував придбати Must PV18-5248PRO але придбав Must PV19-6048 EXP + батарею Must LP16-48100.
Перше з чим зтикнувся не можу зєднати батарею та інвертор по CAN. В батареї виставив налаштування PV-CAN, а на інверторі пункт [14] Li, та [41] SEL 0. Зєднав тонким кабелем із комплекту, кінець кабеля LFP підєднав до батареї в розєм CAN, а кінець MUST INVERTOR підєднав до інвертора в розєм COM, але безрезультатно інвертор не бачить батарею. Підкажіть що роблю не так?

Вітаю. Планував придбати Must PV18-5248PRO але придбав Must PV19-6048 EXP + батарею Must LP16-48100.
Перше з чим зтикнувся не можу зєднати батарею та інвертор по CAN. В батареї виставив налаштування PV-CAN, а на інверторі пункт [14] Li, та [41] SEL 0. Зєднав тонким кабелем із комплекту, кінець кабеля LFP підєднав до батареї в розєм CAN, а кінець MUST INVERTOR підєднав до інвертора в розєм COM, але безрезультатно інвертор не бачить батарею. Підкажіть що роблю не так?
Розібрався. Можливо комусь знадобиться. Кабель який йде в комплекті з батареєю обжатий під інвертор PV18-5248PRO. Переобжав кабель відповідно інструкції до PV19-6048 EXP 4-тий пін CANH, 5-тий пін CANL і так само до батареї, все запрацювало. Налаштування батареї PV-CAN, а на інверторі пункт [14] Li, та [41] SEL 0.
Розбираюся далі по налаштуваннях.

Назад
Угорі