MUST pv19-6048 exp не заряжає акумулятори від мережі

Реєстрування
11 Жов 2025
Дописи
3
Бали
1
Інвертор
Must pv19-6048 exp
MUST pv19-6048 exp не заряжає акумулятори від мережі ні в якому режимі. Вимикаю сонце, залишається сама мережа зарядка на акуми не йде. По can шині обмін є, але напругу зчитує криво. Замість 52.33 він читає 523,3. Відєднував шнур від BMS, міняв типи акумуляторів в меню, але все марно. Помилок не висвічює ніяких і не показує стрілку зарядки від мережі на дисплеї. Як його заставити заряджати акуми від мережі? Чи він взагалі не вміє це робити?

Вимкнути CAN шину і включити режим UTI. Да ще побачити що там з рівнем напруг, щоб не перешкоджало зарядці.

MUST pv19-6048 exp не заряжає акумулятори від мережі ні в якому режимі. Вимикаю сонце, залишається сама мережа зарядка на акуми не йде. По can шині обмін є, але напругу зчитує криво. Замість 52.33 він читає 523,3. Відєднував шнур від BMS, міняв типи акумуляторів в меню, але все марно. Помилок не висвічює ніяких і не показує стрілку зарядки від мережі на дисплеї. Як його заставити заряджати акуми від мережі? Чи він взагалі не вміє це робити?
по перше поставити протокол обміну pylon - буде коректно показувати напругу... по друге хто зна что в настройках виставлено і яка батарейка... в мене все добре працює в плані заряду з мережі, тільки я мережу не використовую поки що...

дивимость на Charger source priority в інверторі

Доброго дня, знайшли рішення?

Вітаю,
Щоб не створювати тему ,з дозволу вашо напишу тут ..
Маю інвертор MUST PH19-6248 EXP ( розумію,що не найкращий вибір, но брав давно його ) та акумулятор BIOM BALFP-512100-V1
В налаштуваннях самого інвертора виставив протокол "0" ,для LiFeRo акумулятора,ну і виставив профіль LI , У комплекті до акумулятора був кабель,Інвертор не спілкуєця з акумулятором.. Я так розумію, що треба сам кабель переобити на відповідні розїєми інвертора..
просто чого питаю.. бо в одніх працює ( ну з їх слів ) а багато хто каже що треба переробляти кабель..Може хто зтикався з таким питанням .

Він із заводським працюе, але заряд до 6А, відвалюется частенько по can, я перейшов просто на use і все.А так лазив по інету й наткнувся що їх три ревізії ціеї моделі.

Він із заводським працюе, але заряд до 6А, відвалюется частенько по can, я перейшов просто на use і все.А так лазив по інету й наткнувся що їх три ревізії ціеї моделі.
Дякую за відповідь..
тобто підключити не до CAN роз'єму, а до RS485 ?
А use -це в протоколі, чи де його виставити??

Дякую за відповідь..
тобто підключити не до CAN роз'єму, а до RS485 ?
А use -це в протоколі, чи де його виставити??
Я без підключення по can користуюсь, мені дуже не сподобалася робота через can.А через use ви самі обираете усі напруги під свою батарею.

Я без підключення по can користуюсь, мені дуже не сподобалася робота через can.А через use ви самі обираете усі напруги під свою батарею.
Дякую за відповідь..Зробив так я ви сказали.. Воно нічого не змінилось, шо зі шнурком було, шо без нього .. А акумулятору "погано" не буде так?? чи в акумуляторі є БМС, яка все "вирішує" що робити ..
а ще питання, а в програмі 41 протокол виставить який?? ( був "0" під цю батарею ) то так і лишить??

Дякую за відповідь..Зробив так я ви сказали.. Воно нічого не змінилось, шо зі шнурком було, шо без нього .. А акумулятору "погано" не буде так?? чи в акумуляторі є БМС, яка все "вирішує" що робити ..
а ще питання, а в програмі 41 протокол виставить який?? ( був "0" під цю батарею ) то так і лишить??
А налаштування напруг зробили?Я ж не знаю які у вас налаштування у бмс.

якщо ви ставите (а ще питання, а в програмі 41 протокол виставить який?? ( був "0" під цю батарею ) то так і лишить??) то цей пункт ігноруется.Цей пункт працюе коли у вас вибрано LI, тільки у цьому випадку він потрібен, а коли ставите USE то тоді, усі напруги ви налаштовуете самі, пороги вимкнення включення флоат і так далі

А налаштування напруг зробили?Я ж не знаю які у вас налаштування у бмс.

якщо ви ставите (а ще питання, а в програмі 41 протокол виставить який?? ( був "0" під цю батарею ) то так і лишить??) то цей пункт ігноруется.Цей пункт працюе коли у вас вибрано LI, тільки у цьому випадку він потрібен, а коли ставите USE то тоді, усі напруги ви налаштовуете самі, пороги вимкнення включення флоат і так далі
Вітаю.дякую за відповідь.
Звісно налаштування напруг зробив, Ток 30 ампер . Розряд до 48 вольт . Заряд 55 вольт.
По 41 пункті зрозумів,дякую.

Назад
Угорі