Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
жахіття.Фірма яка встановила також не знає як це зробити
ну треба по місцю шукати, бо як вже писав, треба біля інвертора бути на кніпочки йому тиснути, бо віддалено хіба китаєць можеТериторіально в Тернополі. Фірма яка вставлювала з Хмельницька
Віддалено Соліс вже можену треба по місцю шукати, бо як вже писав, треба біля інвертора бути на кніпочки йому тиснути, бо віддалено хіба китаєць може
В форумі вже є тема про Соліс. Задавайте питання тамТериторіально в Тернополі. Фірма яка вставлювала з Хмельницька
значить я відстав за ними, або може не всі, полізу глянуВіддалено Соліс вже може
а ви робили налаштування онлайн?Віддалено Соліс вже може
Це так у всіх. Працює дуже погано поки що. Але працює. І так - я- настроював вже. Дуже довго - але в йшло.або каже почекай, або пізніше спробуй, або якусь муть вичитує
Переглянути вкладення 3411
це лиш в мене так?
ну поки в мене нічого не вийшло , на різних інверторах грався, тому то і пишу - що лиш китаєць віддалено може. ТС треба вичитати всі параметри з інвертора, а це в таких умовах ну не реально. Втратиш пару діб на танці з бубном, заробиш 0 грн, ще потім і образять..... Ніт, Соліс поки нє альо.... Не хочуть вони, або не можуть довести до розуму свою читалкуЦе так у всіх. Працює дуже погано поки що. Але працює. І так - я- настроював вже. Дуже довго - але в йшло.
Я думаю - доведуть. Програмно в них дуже грамотно там все організовано. Допиляють, якщо захочуть.ну поки в мене нічого не вийшло , на різних інверторах грався, тому то і пишу - що лиш китаєць віддалено може. ТС треба вичитати всі параметри з інвертора, а це в таких умовах ну не реально. Втратиш пару діб на танці з бубном, заробиш 0 грн, ще потім і образять..... Ніт, Соліс поки нє альо.... Не хочуть вони, або не можуть довести до розуму свою читалку
якщо програміст не піде(пішов) на другу роботу. там таке часто.Я думаю - доведуть. Програмно в них дуже грамотно там все організовано. Допиляють, якщо захочуть.
Ну от наприклад свій хмарний сервіс вони ж доводять до норм функціоналу. Злізли ж з Солармана. І свій зробили. І тим більше - Соліс набагато потужніша контора, ніж Luxpowertekякщо програміст не піде(пішов) на другу роботу. там таке часто.
Тут он до ковіда танцювали Солакс інженерів, хороводи водили навколо них, а вони бац і звільнилися)))
десь так, Дейе теж намітив линяти з Солармана, но поки лиш проблем собі наробив. Ну почикаєм.....Ну от наприклад свій хмарний сервіс вони ж доводять до норм функціоналу. Злізли ж з Солармана. І свій зробили. І тим більше - Соліс набагато потужніша контора, ніж Luxpowertek
І я ж зато, схоже Соліси змогли. І от бачив їх нові моделі. Особливо гібриди. Дуже перспективні. Так що ще невідомо, хто переможе).десь так, Дейе теж намітив линяти з Солармана, но поки лиш проблем собі наробив. Ну почикаєм.....
У Люкса, до речі, моніторинг може навіть і краще ніж у Солармана
нам воно вже не пригодитьсяІ я ж зато, схоже Соліси змогли. І от бачив їх нові моделі. Особливо гібриди. Дуже перспективні. Так що ще невідомо, хто переможе).