Щось погано ви подивилися відео і неуважно, але хочите розповідати казки про горящий літій, подивіться відео альтернативщика ще раз уважно, де все показано і розказано, чому в машинах горящий літій рідко загорається, а коли його використовують в жилих приміщеннях, то часто прилітає на людей біда і горе, і взагалі чому горящий літій небезпечний, літій горящий може бахнути і загорітися навіть сам по собі із-за руйнації всередині сипаратора, і це може бути не тільки від перезаряду ітд, є різні фактори коли літій може бахнути і горіти і випалювати все навкруги до тла, до поки сам він не вигорить докінця, із-за не компетентних захисників горящого літія NMC ітд, вже не одна квартира і будинок згоріли, ви так палко захижаєте небезпечний горящий літій, що мені здається, що ви продаєте збірки людям із горящого літія, бо вже я мав справу з такими людьми, які несуть єресь загрозу людям і їх майну і просто обманюють людей, в них реторика і розмова схожа на вашу, їм байдуже на життя і здоровя людей і на їх майно, головне для них, це нажива мамона.
На такі елементи можна по даташиту і 1С навантажувати і вони точно немають горіти, правда таке навантаження і використання швидко вкорочує їм життя, на катл бачив по даташиту взагалі допуск здається 4-5С, просто роблять погані збірки неякісні, погані зєднання провода ітд, де при навантажені то все починає горіти, і відомий лоджик тому примір.
А щодо ДБЖ, то люди тепер беруть що було в наявності, або з запасом, я брав колись давно на 1000 ват, з запасом, щоби елементи менше ізношувалися, а навантажував максиму 350 ват і то в основному навантаження було 150-250 ват.
Горящий літій можна використовувати тільки у випадку, якщо в радіусі 5 метрів нема чому горіти, бо чим більша батарея, тим більший струмень вогню буде, якщо щось пішло не так. Ви можете користуватися чим завгодно, це ваш вибір, але будь-ласка не рекомендуйте свій вибір іншим людям.