Новые підключення

Або поділіться контактами людей, що Вам роблять. Я тоді у них розпитаю за ціну. Дякую
Контактами поділитись не можу, бо це робить людина з місцевого рему. По вартості - попередньо домовлялись за 150 доларів за повний супровід по документах

Контактами поділитись не можу, бо це робить людина з місцевого рему. По вартості - попередньо домовлялись за 150 доларів за повний супровід по документах
Дякую вам дуже за вашу відповідь

Вітаю. Цікавить питання де можна взяти цей протокол відповідності?
Протокол відповідності робив сам, а додаток 1 до нього - сертифікат відповідності захисту мережі та системи NS protection - Network and system protection ( з номером інвертора) зробили продавці (думаю лівий)

А на яких підставах? Бо на мому об'єкті також сказали власнику СЕС(30кв) що має бути 50-51 панель (585W).
рахують по інвертору, нові, 100%
встановлена потужність генеруючої установки

Підкажіть купив на аліекспрес гібридний інвертер Victor Max-10.2 KW, де взяти мені сертифікат відповідності до нього?
На Deya є такий документ(в закріплених). Можливо у когось є бланк на Victor Max-10.2 KW, і зможе поділитись, буду дуже вдячний.

Вкладення

• Висновок.jpg
    Висновок.jpg
    229,9 Кб · Перегляди: 12
Останнє редагування:
Ще виникло питання. Електрики вимагають сертифікат відповідності на українській мові на релє напруги. Я поставив Tomzn tovpd1-60-ec (63A чи 60A) який в 3 рази дешевший за Зубр, на СЕС 10кв 1 фаза.
Чи це законно, чи є якісь можливо постанови, на основі який це вимагають?

Ще виникло питання. Електрики вимагають сертифікат відповідності на українській мові на релє напруги. Я поставив Tomzn tovpd1-60-ec (63A чи 60A) який в 3 рази дешевший за Зубр, на СЕС 10кв 1 фаза.
Чи це законно, чи є якісь можливо постанови, на основі який це вимагають?
Погана рибка -дешева юшка, це про ваш випадок, зекономили 600гр. Щоби все одно купити Зубр.

Назад
Угорі