Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це виробник, дійсно прадавній, який не зміг чи не захотів проходити TUV сертифікацію і дуже тішиться із світового визнання їх eupd research. Але це опитування, а не сертифікація. Вони дійсно належать до переліку Tier1, але відсутність сертифікації дозволяє їм бути дуже гнучкими. Якщо їх панелі не видають 22% ККД, то я не маю питань. Це досить потужний виробник, але купуєте панелі від нього під власні гарантії, це треба розуміти, TUV за них не "вписався".Я по правді теж так вважаю що між цими двома немає що вибирати!
Це для загальної картини для всіх зацікавлених в покупці фігні!
Це все про Suntech?Це виробник, дійсно прадавній, який не зміг чи не захотів проходити TUV сертифікацію і дуже тішиться із світового визнання їх eupd research. Але це опитування, а не сертифікація. Вони дійсно належать до переліку Tier1, але відсутність сертифікації дозволяє їм бути дуже гнучкими. Якщо їх панелі не видають 22% ККД, то я не маю питань. Це досить потужний виробник, але купуєте панелі від нього під власні гарантії, це треба розуміти, TUV за них не "вписався".