Перепідключення WiFi адаптера до іншого івнертора

Mak$

Tier3
Реєстрування
16 Бер 2025
Дописи
3
Бали
1
Сонячні панелі
Нема
Інвертор
Easun 24V3.2kw
Доброго дня. Прошу допомогти!
В наявності:
Інвертор Easun 24V 3.2kW
WiFi адаптер + обліковий запис в прозі smartess.

Адаптер раніше працював з інвертором powmr 12V 1.6kW. В Smartess все відображалось і працювало.

Після заміни інвертора - сам адаптер в додатку відображається, старий інвертор показує "offline", новий інвертор додати не вдається.

Як додати "старий" адаптер до "нового" інвертора?

Треба писати китайцям. Вони перелаштують логер дистанційно через інтернет. Пошукайте, тут в якійсь темі давали контакти.

Дякую, спробував написати, але щось не дуже сподіваюсь на результат.. )
Я вірно розумію, що придбання нового логгера є єдиним іншим варіантом вирішення проблеми?

Я вірно розумію, що придбання нового логгера є єдиним іншим варіантом вирішення проблеми?
Та наче всі хто тут жалівся, всім рано чи пізно китайці допомогли.

Так

тут така штука
у більшості інверторів wifi донгли - це як правило обладнання інших виробників універсальних рішень
Найвідоміший - solarman - виробник заліза і ПЗ - використовували Deye, Solis, Sofar ну і ще може хто - тут я кажу,що сам використовував.
Аналогічно - dessmonitor, smartess, Ібанг Жиліанський ))) (це не жарт) ну і може ще хто.
все воно працює на різних варіантах протоколів на основі китайських протоколів обміну типу YD/T-1363
Що теоретично дозволяє змінювати тип протоколу віддалено.
Так шо - шанси є))

Що ж, і знову добрий вечір! Після мейлу до виробника логгера - вони таки відповіли, і видалили логгер, проте після після його повторної реєстрації - новий інвертор він так і не "побачив". З попереднім інвертором взагалі проблем не було, післч додавання логгера він з'явився відразу, без "танців з бубном"..
Підкажіть будьласка, як додати інвертор ?

Що ж, і знову добрий вечір! Після мейлу до виробника логгера - вони таки відповіли, і видалили логгер, проте після після його повторної реєстрації - новий інвертор він так і не "побачив". З попереднім інвертором взагалі проблем не було, післч додавання логгера він з'явився відразу, без "танців з бубном"..
А Ви написали китайцям якої марки ваш новий інвертор, щоб вони і протокол поміняли?
Коли підключаєте логер до інвертора, індікатор СОМ на ньому починає світитися?

У мене при спробі підʼєднати даталогер до ANJ-11kW, програма smartess не знаходила цей клятий "свисток". За допомогою Aptoide встановив навмання набагато старішу версію програми, і в ній без проблем все підключилось, версію не запамʼятав. Потім вже оновив програму до поточної версії. І доречі до підʼєднання даталогера до програмки, із індикаторів на ньому світився тільки індикатор живлення.

Доброго вечора ! Підскажіть будь-ласка куди ви писали китайцям (еmail адресу) щоб вони видалили логер зі свого серверу? Бо така сама проблема як була і у вас логер видно в програмі SmartESS , а інвертора (Powmr 6.2) ні ! Дякую!

Треба писати китайцям. Вони перелаштують логер дистанційно через інтернет. Пошукайте, тут в якійсь темі давали контакт
Доброго вечора ! Знайшом схожу проблему, яка виникла в мене ви її тут якраз обговорювали (логер видно в програмі SmartESS , а інвертора (Powmr 6.2) ні ! Підскажіть будь-ласка куди писати китайцям (адресу) чи може дайте посилання обговорення на форумі ,бо щось не можу знайти! Дякую!

Доброго вечора ! Знайшом схожу проблему, яка виникла в мене ви її тут якраз обговорювали (логер видно в програмі SmartESS , а інвертора (Powmr 6.2) ні ! Підскажіть будь-ласка куди писати китайцям (адресу) чи може дайте посилання обговорення на форумі ,бо щось не можу знайти! Дякую!
Інвертор не змінював, теж така проблема, збирач даних додається, пристрій ні, працювало добу, потім пропало. В мене логер фірми Eybond тому писав китайцям сюди WhatsApp +86 153 9800 4992. Відповідають в основному з двух до семи ранку. Потрібно надати фото логера і його PN. Але відвязували вже логер від акаунту декілька разів, нічого не допомагає. Стверджують що проблема не в логері. Хотів скинути налаштування інвертора до заводських, але не знайшов як. Хоча і рекомендували виключити інвертор зажати стрілки вгору + вниз і включити інвертор. Не знаю, в мене нічого не вийшло. Інвертор Anenji ANJ-6200-48V-W.

Інвертор не змінював, теж така проблема, збирач даних додається, пристрій ні, працювало добу, потім пропало. В мене логер фірми Eybond тому писав китайцям сюди WhatsApp +86 153 9800 4992. Відповідають в основному з двух до семи ранку. Потрібно надати фото логера і його PN. Але відвязували вже логер від акаунту декілька разів, нічого не допомагає. Стверджують що проблема не в логері. Хотів скинути налаштування інвертора до заводських, але не знайшов як. Хоча і рекомендували виключити інвертор зажати стрілки вгору + вниз і включити інвертор. Не знаю, в мене нічого не вийшло. Інвертор Anenji ANJ-6200-48V-W.
Якщо є апаратні проблеми з обміном даними, то інвертор не буде видно. І винуватим тут може як інвертор, так і логер. Інвертор перевірити просто. Замість логера треба підключитись тим кабелем до компьютера і подати тестові команди. Якщо відповість, то проблема не в інверторі. Якщо надумаєте - пишіть, я навчу як це робити.

Я початківець в ХА. Завилось бажання прив'язати свій EAsun iSolar SMGII 3.6 kW до ХА. Придбав ESP8266 та перетворювач. Встановлена поки віртуальна машина, навички роботи з електронікою маю. Підкажіть - яким шляхом рухатись, особливо турбує питання програмування модуля.

Я початківець в ХА. Завилось бажання прив'язати свій EAsun iSolar SMGII 3.6 kW до ХА. Придбав ESP8266 та перетворювач. Встановлена поки віртуальна машина, навички роботи з електронікою маю. Підкажіть - яким шляхом рухатись, особливо турбує питання програмування модуля.
Це вірне рішення :)
Переходьте в профільну тему https://greenpowertalk.tech/threads/home-assistant-integracija-invertora.1756/
Почитайте її, а потім якщо залишаться запитання, то задавайте їх там.

Назад
Угорі