Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

На nkon сьогодні Єви в передзвмовлені зʼявились, але був на роботі і були термінові справи. Срок відправки стояв на 06.10 :( Розгребли за годину.

То не появились - то какие то возвраты...

Ну так они в наличии и не появлялись - их изначально продавали по предзаказу, возможно ошибаюсь. Но я каждый день в этот магазин заглядываю.

Хочемо з колегою зібрати дві збірки по 4 комірки. Підскажіть будь ласка. Де зараз краще купувати комірки eve mb31. На eve-energy? Чи десь ще. На Олх дешевше за 3600 не знайшов. На eva energy 3900. Єдине ми думали купляти з підключення шпильки, а на ева енерджи там під два гвинти з кожного боку. Що краще під такі збірки, я так розумію під два гвинти трохи складніше? І чи варто зараз саме нам розглядати? Може є щось краще та дешевше. Вроді передивився і по ціна надійність вони добре себе зарекомендували. Інвертор замовив eafc 4000w, bms jk b2a8s20phrc
Доброго дня, ви захотіли батареї коли почався ажіотаж на батареї і елементи, тепер швидко все розбирають, є готове рішення від нкону, але які елементи всередині не знаю, дивіться в ютубі можливо є огляди на ці батареї, 100 і 314 поки немає в наявності, але є в наявності 460 і 628 батареї, скидую вам такий варіант, можливо вам в час ажіотажу і такий варіант підійде, 460 і 628 вже є на складі, до вас мають приїхати орінтовно за 7-14 днів.

Останнє редагування:
Доброго дня, ви захотіли батареї коли почався ажіотаж на батареї і елементи, тепер швидко все розбирають, є готове рішення від нкону, але які елементи всередині не знаю, дивіться в ютубі можливо є огляди на ці батареї, 100 і 314 поки немає в наявності, але є в наявності 460 і 628 батареї, скидую вам такий варіант, можливо вам в час ажіотажу і такий варіант підійде, 460 і 628 вже є на складі, до вас мають приїхати орінтовно за 7-14 днів.

Дуже вам дякую за інформацію. Так ми з колегою запізно почали розбиратися в питані. Але мені якщо чесно не так сильно воно і горить, на крайній випадок в мене автомобільний акамулятор та інвертор. Зараз колега заказав на ОЛХ 4 батареї, по 3600, подивимося, що прийде йому. Дякую

Дуже вам дякую за інформацію. Так ми з колегою запізно почали розбиратися в питані. Але мені якщо чесно не так сильно воно і горить, на крайній випадок в мене автомобільний акамулятор та інвертор. Зараз колега заказав на ОЛХ 4 батареї, по 3600, подивимося, що прийде йому. Дякую
На здоровя, реальність така, що на олх є великий шанс отримати перепаковане із перебитими кюаркодами БУ сміття, в мережі вже є багато інформації від людей які постраждали від різних продаванів на олх, коли берети елементи батареї невідомо у кого, то олх це є лотерея ще та собі.

Останнє редагування:
Назад
Угорі