А я надеюсь что его НЕ отменятНадеюсь что в скором времени его отменят
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А я надеюсь что его НЕ отменятНадеюсь что в скором времени его отменят
Так.1 грн 70 коп - это льготный тариф???
Вообще-то да, льготный. Это называется перекрестное субсидирование за счёт коммерческих абонентов.1 грн 70 коп - это льготный тариф???
Логіка в тому, що побутовому споживачу, інакше звичайним людям так само буде незрозумілим здешевлення на копійку-п'ятак кожного виробу, але подорожчання в два рази електроенергії. Людей до цього треба готувати, щоб не отримати загального бунту. І ось тут ми повертаємось до політики.Вообще-то да, льготный. Это называется перекрестное субсидирование за счёт коммерческих абонентов.
И мне непонятно почему...
Дешеві енергоносії- це хабар населенню за лояльність до влади. Мають бути субсидії тим, хто цього потребує, а не вішати всіх на плечі промисловості. Це розуміють всі адекватні, тому ціни для побутових споживачів обов'язково зростуть, ми про це говорили ще на початку 2020 року (з 4:35)Вообще-то да, льготный. ...
А самое главное то, что не я по итогу плачу за эту энергию (или любой другой бизнес), а конечный потребитель, так как из-за этого тарифа растет себестоимость производства, хранения, транспортировки той или иной продукции...
при цьому ціна споживання буде значно вища за нинішню.
Через 9 років тарифи на споживання будуть ще вище.Ну та вже з весни побачимо нові цифри.
Стосовно перспектив "післязеленотарифної ери" - це дуже далеко, але ми вважаємо що буде можливість продати надлишок за ціною, що нижча за ціну споживання, ..при цьому ціна споживання буде значно вища за нинішню.
Егерго"Дурак думкою багатіє"
Потом перестанут покупать и будете делать все что захотите со своми станциями
18% это не налог на прибыль, а налог на доход физических лицПДВ тільки при продажу обладнання, в теорії.
Це податок на прибуток, 18% + військовий збір
Тобто якщо станція буде оформлена на ПП, то і податку цього не буде?18% это не налог на прибыль, а налог на доход физических лиц
Ну если есть на едином налоге такой вид деятельности как производство электроэнергии. Насколько я понимаю, если оформить ПП, то это уже будет промышленный тариф