Підключення батареї Deye SE-G5.3 до інвертора Axioma energy

Доброго вечора всім ,хтось зміг подружити ці дві *Бестії*,-Бо мені налаштували в в режимі користувача та сказали що по іншому ніяк.
Інвертор AXIOMA ISMPPT BFP 8000 , AKБ Deye SE-G5.1 Pro
В ручному режимі все працює, але після повної зарядки, при наявності мережі, АКБ приблизно через добу "засинає" - зникає на батареї будь-яка індикація і на виході батареї зникає напруга. Тобто вона є (від інвертора), але якщо в цей час пропаде напруга в мережі, то батарея вже не буде видавати напругу на інвертор до ручного перезавантаження. В цьому є проблема, бо то "фішка" дейе батарей, як сказали техн.спеціалісти дейі. І без зв'язку між інвертором і батареєю тут не обійтись. І я так зрозумів, що аксіому з дейею потоваришувати не вийшло толком ні у кого, навіть при правильній розпіновці.

Народ, а є у кого опис регістрів Deye по протоколу ModBus?
Або може дамп?
Це ж можна шлюз замутити між Axiom та Deye

В ручному режимі все працює, але після повної зарядки, при наявності мережі, АКБ приблизно через добу "засинає" - зникає на батареї будь-яка індикація і на виході батареї зникає напруга. Тобто вона є (від інвертора), але якщо в цей час пропаде напруга в мережі, то батарея вже не буде видавати напругу на інвертор до ручного перезавантаження. В цьому є проблема, бо то "фішка" дейе батарей, як сказали техн.спеціалісти дейі. І без зв'язку між інвертором і батареєю тут не обійтись. І я так зрозумів, що аксіому з дейею потоваришувати не вийшло толком ні у кого, навіть при правильній розпіновці.

Я налаштовував інвертор AXIOMA ISMPPT BFP 8000 з батареею LiFePo4 51.2В 102A AX-LFP-102/51.2 AXIOMA . Шнур звісно не підійшов...
Зробив шнур під розпіновку AXIOMA ISMPPT BFP 8000 протокол RS485 В пункті 5 вибрав Pylon. Інвертор без проблем пропрацював 6-8 днів. Тримав напругу 56.1V. Струм зарядки підтягнув з БМС 10А. Звертався до техпідтримки - сказали що для повноцінної роботи з акумулятором потрібно обновити прошивку інвертора.... Можна зробити це дистанційно або надіслати інвертор в сервісний центр. Перевів на Use бо не впевнений що за напруга фактично на комірках .... А в вашому випадку можливо скористатися порадою https://electro.vn.ua/blog/posts/in...er-sna5000-z-batareyeyu-deye-se-g5-1-pro-b-1/

Останнє редагування:
Назад
Угорі