Плавиться автомат

А что именно в заявке? Прошу дотянуть контакты? Не посылают? А в счётчике дотягивают?
Раньше нужно было в местном РЭС заказывать, а теперь они посылают всех на горячую линию, такие новые порядки в Днепр; области.
Подтягивают кругом, раз уж сняли пломбы.

ETI 004671806 EB2S 160/3LF 50А 3P
Температура експлуатації повинна бути в межах від -25 до +50 градусів. Источник: https://klaster.ua/ua/shop/elektrop...avtomat-eti-eb2s-160-3lf-63a-3p-16ka-4671807/
у мене на лічильник сонце світить постійно :( там всередині температура більше 50 точно. він буде від цього вирубатись?

Порадили мені монтажники з РЕМа такий: Hager HDA063L . буду брати його. З плюсів те що більший температурний режим витримує та зажим клем відбувається болтом на ключ - можна сильніже затягнути.

За 2 роки шкло помутніє, покази і кабель буде важко побачити
Перша скринька помутніла за 2-3 роки. Думав на цю нову теж щось наклеїти, щоб ультрафіолет не пропускало. Можете скинути фото своєї ідеї?

Можете скинути фото своєї ідеї?
Скоріш, стидоби. )) Я навіть її обходив при фотографіях. Тільки дуже здалеку знайшов. Просто картонка, знизу і зверху проволкою прикручена.
Ще з часів простих автоматів живе. Так і залишили.
karton.jpg

Скоріш, стидоби. )) Я навіть її обходив при фотографіях. Тільки дуже здалеку знайшов. Просто картонка, знизу і зверху проволкою прикручена.
Ще з часів простих автоматів живе. Так і залишили.
Переглянути вкладення 1700
Я читав , що є таке поняття , як атермальна плівка. Її юзають для тонування авто. Прозора, не пропускає УФ та ІЧ промені. Думав нею обклеїти частину, і за рік зняти, глянути, чи є різниця. Але ніяк до того руки не дійдуть, зараз є інші нагальніші проблеми:(

Останнє редагування:
По промышленным,советую ElectrО.
Цена/качество норм.
Можливо. Але уже замовив Хагер. Плюс Український вимикач мені напевно не влізе в ящик, а Хагер ще можна там всунути + трошки підпиляти. Ще чомусь не знайшов вимкнення по температурі у нього(в Укр). Але ціна дійсно значно нижча.

Назад
Угорі