Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В смысле? У вас нет СЭС дабы посмотреть статистику?Нужна информация , как меняется генерация СЕС в течении дня по часам?
У мене було 21 схід + 21 захід , в 30 КВТ не впирився інвертор. Спочатку плануав добавити до 24 на схід та захід але .... Переробив 21 схід + 7 південь + 14 захід і на цьому тижні добавлю ще 8 на південь. Обрізання буде на рівні 3-5 КВТ.я теж приєднаюсь до теми. Мені теж цікава саме погодинна генерація з даними напряму панелей та кількістю КВт поля.
та і я б добавив. І взагалі б не ставив стільки квт на схід, бо воно значно гірше ніж захід. Але не маю стільки фізично місця куди ставити. Буду думати де б втулити ще 10квт півдня.У мене було 21 схід + 21 захід , в 30 КВТ не впирився інвертор. Спочатку плануав добавити до 24 на схід та захід але .... Переробив 21 схід + 7 південь + 14 захід і на цьому тижні добавлю ще 8 на південь. Обрізання буде на рівні 3-5 КВТ.
У вас я добавив би....
Це чому? По моїх чисто візуальних спостереженнях, зранку небо частіше світліше, і набагато прохолодніше.не ставив стільки квт на схід, бо воно значно гірше ніж захід
Захід генерує менше ніж схід.. І взагалі б не ставив стільки квт на схід, бо воно значно гірше ніж захід.
Дивно... У мене здається навпаки.Захід генерує менше ніж схід.
Маю чистий географічний південь і схід працює довший час. Сонце стає під 90° до півдня в 13-40 год.Дивно... У мене здається навпаки.
В мене чомусь таке враження на основі спостережень генерації трекерів. Але то треба якось сісти і порахувати.Це чому? По моїх чисто візуальних спостереженнях, зранку небо частіше світліше, і набагато прохолодніше.
Схід то працює довший час, але пік півдня в мене наприклад 90-92% і в той же день сходу/заходу 80-81%. Тобто довше не означає продуктивніше.Маю чистий географічний південь і схід працює довший час. Сонце стає під 90° до півдня в 13-40 год.
Не маю на даний час телефона щоб залишити з sanres зроблю-скіну.Тобто скільки саме кВт хто згенерував.
это ошибочное утверждение, до мощности 50 кВт всегда самое лучшее на юг под оптимальным углом. Что бы получить супер идеал, нужно иметь огромное пространство , инвертор с 6-8 мппт и массивы полей нужно ставить с юго-востока до юго-запада с очень малым шагом разворота и точно подбирать кол-во панелей по направлениям через моделирование. Экономически такой сферический конь в вакууме точно не выгоден, тогда лучше 2-- осевой трекерП.С. Якщо б в мене була можливість то я б зробив схід*11-12, південь*14-15,захід*11-12. В такому випадку точно була б більша генерація, навіть в сонячні дні. Це було б досягнуто через обрізання генерації з півдня в піку. Тобто повний південь генерував би 33-34 і різав до 30, а "мікс" біля 29-30 і не різав.