Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дуже просто - навести специфікацію на комірку де виробник таке написавАдже як пояснити, що виробникі комірок дають лише 2000-3000 циклів до 80 відсотків
Відео, тем більш невідомо кім відзняте аж ніяк не може бути документомвідомості у відео для Вас не є документами,
Та не видаляй! Хай люди сперечаються, коже знайде своє. Я теж почитаю, повчусь.Або я тему приберу
Ок.Та не видаляй! Хай люди сперечаються, коже знайде своє. Я теж почитаю, повчусь.
поля тільки схід-захід ? на південь немає, яку видають максимальну потужність в обід? які панелі і який струм на піку сонця дають в такій орієнтації?А щодо сабжу - панелі -5,8кВт(схід-захід), інвертор-5,5 кВт, АБ - 10Квт - повна автономка з березня, в тому числі підігрів бойлера. Власний будинок , місячне споживання приблизно 280-320 кВт. Споживання від мережі - 0. ( якщо хтось сумнівається - в мене фізично відключений інвертор від мережі). Якщо забити на початкові вкладення, то дуже класно.
Так,тільки схід-захід,без півдня, включені паралельно, без діодів . Панелі Longi solar 580 Вт. В обід видають максимально 3,9-4,1 кВт, струм - близько 16 -17 Аполя тільки схід-захід ? на південь немає, яку видають максимальну потужність в обід? які панелі і який струм на піку сонця дають в такій орієнтації?
Цікаво, спеціально подивився, які у мене середні показники в обід - також 4,5 кВт. АЛЕ!!!!! Потужність панелей 6 кВт і ВОНИ ВСІ суворо на південь. У цей час Ваші панелі беруть тільки розсіяне світло, як у мене о 8-й або 17-й годині зараз. Так тоді тільки 2кВт. Якась незрозумілість.Так,тільки схід-захід,без півдня, включені паралельно, без діодів . Панелі Longi solar 580 Вт. В обід видають максимально 3,9-4,1 кВт, струм - близько 16 -17 А
Розсіяне світло то коли хмари, або в тіні. А коли промені падають на панелі під кутом то там проста геометрія. Дивимось проекцію площі панелі. Вона буде менше площі панелі. Відповідно на стільки меншою буде і потужність панелі в порівнянні з тим, коли промені падають на неї перпендикулярно. При орієнтації схід-захід ще треба враховувати і кут даху. Бо якщо це майже плаский дах, то влітку буде невелика різниця між таким самим дахом, який дивиться на південь.Цікаво, спеціально подивився, які у мене середні показники в обід - також 4,5 кВт. АЛЕ!!!!! Потужність панелей 6 кВт і ВОНИ ВСІ суворо на південь. У цей час Ваші панелі беруть тільки розсіяне світло, як у мене о 8-й або 17-й годині зараз. Так тоді тільки 2кВт. Якась незрозумілість.
Для розуміння - ось мій типовий добовий графік , горизонтальна полиця в середині дня - це включений бойлер(ТА) підігріву води. Взагалі, мушу визнати, що розміщення схід-захід значно подовжує час генерації протягом доби, В сонячний день О 7,15 - 7,30 - вже генерація більше 0,5 кВт і аж до 19 - 19,30. Моє фонове енергоспоживання 250-450 Вт.Цікаво, спеціально подивився, які у мене середні показники в обід - також 4,5 кВт. АЛЕ!!!!! Потужність панелей 6 кВт і ВОНИ ВСІ суворо на південь. У цей час Ваші панелі беруть тільки розсіяне світло, як у мене о 8-й або 17-й годині зараз. Так тоді тільки 2кВт. Якась незрозумілість.
Який у Вас кут даху? Припускаю, що не дуже крутий.В сонячний день О 7,15 - 7,30 - вже генерація більше 0,5 кВт і аж до 19 - 19,30.
Виходить по 5 панелей з кожної сторони, а який кут до горизонту? неслабо дають, я чесно не думав що схід захід може давати стіки в 12 годин дня, ті графіки що я бачив схід захід дають пік рано і ввечері ,але там панелі були вертикально на стіні тобто 0 градусів до горизонту.Так,тільки схід-захід,без півдня, включені паралельно, без діодів . Панелі Longi solar 580 Вт. В обід видають максимально 3,9-4,1 кВт, струм - близько 16 -17 А
Кут панелей на обидві сторони одинаковий - 35 градусів, західне поле зрпобив з можливістю регулювання кута для зими, але наразі не бачу потреби користуватись тим. ПобачимоВиходить по 5 панелей з кожної сторони, а який кут до горизонту? неслабо дають, я чесно не думав що схід захід може давати стіки в 12 годин дня, ті графіки що я бачив схід захід дають пік рано і ввечері ,але там панелі були вертикально на стіні тобто 0 градусів до горизонту.
Щоб змінити годину- на головному вікні ESS угорі справа є значок три горизонтальні лінії , натискаєте, попадаєте в Data control - System settings -System time, внизу набираєте нову дату і час , але строго у вказаному форматі - yyyy-mm-dd hh:mm:ss , з пробілами рисочками і т.д . Далі - issue, і за якийсь час оновиться на сервері у китайців. Це може потривати.Який у Вас кут даху? Припускаю, що не дуже крутий.
Для порівняння ось мій графік для кута 45градусів і панелей 3.2кВт, споживання - то я насос вмикав, а в обід там ще Вампір включився. Тут на скріншоті графік сдвинутий на 1годину вперед, не знаю як ту ESS подалати щоб це виправити.
В мене тут менший максимум в обід 1.7/3.2=53% проти ваших 4/5.5=72%, але о 7:00 я вже маю майже кіловат генерації при меншій потужності панелей.