- Реєстрування
- 13 Бер 2018
- Дописи
- 2.631
- Бали
- 113
- Сонячні панелі
- Ja Solar
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Власні міркування - мені видається таке пояснення логічним і послідовним, ще й картинка гарна....
Пропоную висловити власні міркування.
...
Я написав запит виробнику комірок EVE.
Вони пообіцяли надати відповідь, і не пройшло і місяця, як прийшла відповідь.
Я планував ставити на ребро...
Always leave at least 4” of space around all sides and top of the batteryIs ther a requirment for LiFePO4 cells orientation? vertical or lying down? - Gobel Power After-Sales Center
При умові що вони виділили "top" окремо - під "sides" маються на увазі бокові сторони для данної орієнтації. Умовно кажучі - все крім низу.Always leave at least 4” of space around all sides and top of the battery
Як що слідувати цім рекомендаціям то батарея повинна висити в повітрі?
Тоб то вона все ж повинна стояти на нижній стороні?Умовно кажучі - все крім низу.
Вона в будь якому випадку буде стояти на нижній, нею може бути будь яка з 6.Тоб то вона все ж повинна стояти на нижній стороні?
Тому що якщо намалювати такДо речі, як що поглянути на картинку що EVe прислала то у них чомусь коли комірка нарисована покладеною на ребро чи бік, кількість електроліту чарівним чином зменшується
Ви прямо cюди писали? https://www.evebattery.com/enЯ написав запит виробнику комірок EVE.
Вони пообіцяли надати відповідь, і не пройшло і місяця, як прийшла відповідь.
Я планував ставити на ребро...
Переглянути вкладення 4697
Ні. На Алібабі є офіційни магазин ЕВЕ. Фізикам не продають там на жаль.Тому що якщо намалювати так
Це буде виглядати вже не так катастрофічно=)
Та й взагалі, якщо подивитися ролики де їх вскривають - вони там не плавають в ньому. Там від 0 до 50 мл витікає.
Ви прямо cюди писали? https://www.evebattery.com/en
саме так. я цю інформацію попросив місяць назад, і довбав рази 4, ну коли. Сказали що зроблять для всіх. От зробилиВибачаюся, хочу уточнити - надіслали лише jpg файл без супровідного листа?
Раніше не було цієї відповіді від ЕВЕ.
Скільки людей стільки й думок=)
Не чув ще ні однієї історії щоб комірки деградували через "неправильну" орієнтацію.
В мене вони "лежать".
Ну не від ЕВЕ, а від магазину ЕВЕРаніше не було цієї відповіді від ЕВЕ
Ні. На Алібабі є офіційни магазин ЕВЕ. Фізикам не продають там на жаль.
Але це не завадило поспілкуватись
такCompany Overview - Eve Energy Co., Ltd.
Eve Energy Co., Ltd. Products:Cylindrical Cell, Lithium Primary Cell, Telecom ESS, Bean Cell, Prismatic Cellevebatteryglobal.en.alibaba.com
Цей?
Ви ту саму лінку що і я скинули=)ні, я писав представнику їх магазину на Алібабі.