DesignerMM
Tier1
- Реєстрування
- 8 Гру 2025
- Дописи
- 828
- Бали
- 43
- Сонячні панелі
- rsm108-10-425
- Інвертор
- HF2430S60-100
Мягкое с теплым не мешайте. Вам пояснили ! СС и флоат могут быть одновременно!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
@DesignerMM, спокійніше. Давайте повторю ще раз - Float це CV, за визначенням. Погугліть будь ласка, що таке флоат і який його принцип роботи.Мягкое с теплым не мешайте. Вам пояснили ! СС и флоат могут быть одновременно!
це і є режим СС зі струмом 100 А, а оскільки він підтримує напругу що задана во Флоат то це також режим ФлоатПодальше підняття напруги нічого не змінює, йде зарядка струмом 100А, напруга стабільна і потроху підіймається.
Це буде важко, якщо флоат 27.2це і є режим СС зі струмом 100 А, а оскільки він підтримує напругу що задана во Флоат то це також режим Флоат
щоб він перейшов в Булк розрядите акумулятор до напруги Флоат-2 В
Флоат і Бульк це напруги які повинен підтримувати інвертор і більше нічого, також в інверторі е налаштування макс струмуFloat це CV, за визначенням
Ну це ж ненормально? Чому я маю розряджати батарею майже в 0 (25в це вже зовсім мало) щоб включився балк режим?Для прикладу припустимо що у вас налаштований флоат на 27 В а булк на 28 и струм припустимо на 30А
_батарея зарядилась до 28 вольт інвертор перейшов во флоат і підтримує 27 В
Ви почали розряджати розрядили до 26 і почали знову заряджати однак він не перейшов в Булк бо для цього потрібно розрядити до 27 - 2 = 25 В
Тож він починає заряджатися в режимі флоат спочатку напруга припустимо 26.5 и струм уперся в 30 А (режим СС при Флоат)напруга потихеньку підійматися поки не досягне 27 В тут він переходе в режим CV напруга тримаєтеся 27 (як задано во Флоат бо він не перейшов в Булк) а струм потихеньку знижуется струм впаде до 0 и 27 вольт так и залишиться до наступного розряду,
а от як би ви розрядили його до 24,9 В то він перейшов би у Булк і зарядив би по точно такому алгоритму тількі вже до 28 В як настроено в Бульк далі дочекався зниження струму до 1 А и перейшов би у флоат до 27 В
Можете підставити сюди свої вольти і ампери картина не змінися
Претензії до виробникаНу це ж ненормально?
Дійде до CV перейде во флоат і буле те самеДо CV поки не дійшов, спостерігаю.
Та ні. Оце з вибраним типом батареї Flood, інвертор зарядив батарею до 28.8 в режимі СС, потім перейшов в CV і "добив" до 29.0 з падінням струму до 0. Після чого виключився і повільно розряджається, очевидно до до флоата який прописаний 27.0в.Дійде до CV перейде во флоат і буле те саме
Ну він перейшов у флоат, А тепер розрядіть його до 26 в і подивиться чи буде він знову заряджати до 29Після чого виключився і повільно розряджається, очевидно до до флоата який прописаний 27.0в
При макс. U заряджання 28.8В , чи 29В встановіть показник для Плаваючої напруги 28,7В. І при виборі User-defined все має функціонувати properly. У іншому випадку сигнальте до продавця, чи виробника. Це залежить, де ви купували. Я так і не прочитав, можливо був неуважний.Та ні. Оце з вибраним типом батареї Flood, інвертор зарядив батарею до 28.8 в режимі СС, потім перейшов в CV і "добив" до 29.0 з падінням струму до 0. Після чого виключився і повільно розряджається, очевидно до до флоата який прописаний 27.0в.
Неясно, чого саме так все не працює при виборі Customer/User-defined режимі батареї.
І так, це однозначно претензії до виробника.
Купував на Алі.При макс. U заряджання 28.8В , чи 29В встановіть показник для Плаваючої напруги 28,7В. І при виборі User-defined все має функціонувати properly. У іншому випадку сигнальте до продавця, чи виробника. Це залежить, де ви купували. Я так і не прочитав, можливо був неуважний.
Чому саме 28.7 треба виставити? Не пам'ятаю, чи я ставив саме 28.7, але дійсно коли піднімаєш FCV до 28.6 і вище - інвертор починає заряджати струмом, який виставлений в параметрах як Grid Charging Current (program 6).При макс. U заряджання 28.8В , чи 29В встановіть показник для Плаваючої напруги 28,7В. І при виборі User-defined все має функціонувати properly. У іншому випадку сигнальте до продавця, чи виробника. Це залежить, де ви купували. Я так і не прочитав, можливо був неуважний.
Чому саме 28.7 треба виставити? Не пам'ятаю, чи я ставив саме 28.7, але дійсно коли піднімаєш FCV до 28.6 і вище - інвертор починає заряджати струмом, який виставлений в параметрах як Grid Charging Current (program 6).
Але ж тоді він буде флоат тримати на цьому рівні потім, 28.7 вольт - нах... навіщо таке треба?
Щодо Алі, зрозуміло. Пропоную вам поспілкуватись з представниками Anern в Україні, які завозили партії цих інверторів за цінами, які на Алі не знайдеш. Бо купують у виробника в кількостях від 30 до 500 шт.Купував на Алі.
Посібник - саме так, інвертор 24в, посібник єдиний схоже для моделей S5000 та S6500, тож в ньому всі параметри як на 48в. Я вище викладав фото посібника.
До речі, на офіційному сайті Anern (українська версія сайту також є, не посібника) викладений саме такий посібник, як у мене друкований, тобто з описом параметрів для 48в моделі.
Китайці...
Ого, Ви таки можете й українськоюЩоб перевірити теорію а не чекати розряду до 26
А взагалі то там менше 2в дельта повинна бути....
Не знайшов іншого посібника, на жаль. У них на сайті такий самий як у мене, лінк вище. Напишу їм.Щодо Алі, зрозуміло. Пропоную вам поспілкуватись з представниками Anern в Україні.
Посібник не для цього інвертора. Якщо ви вважаєте, що посібник спільний з 48В версією, то завжди в посібнику був би окремі стовбці з інфо для кожного інветора.
Чому, 28,7В якщо отримаєте відповідний Посібник, то відразу зрозумієте пояснення.
Забув запитати, у вас такі коломийки відбуваються при зарядженні від електромережі, чи від фотовольтаїки також?