Продам сонячний інвертор 5.5 кВт.

Реєстрування
27 Січ 2022
Дописи
21
Бали
3
Сонячні панелі
Risen
Інвертор
Isolar
MPS-V PLUS 5.5 кВт. Куплявся у 2021 році. Працював півроку. Зараз не використовується. Ціна 20000 грн. Опис є в інтернеті.

Гібридний сонячний інвертор Easun Power 6.2 кВт новий продають за 11 тис грн - чим він гірший?
Это вы так торгуетесь? Пытаетесь цену сбить? :)
"На рынке два дурака: одному хочется дешевле купить, другому – дороже продать"

Может продавец ждет особого покупателя. Вдруг у кого то в паралель работают такие инвертора, и один сгорел и надо срочно заменить

Это вы так торгуетесь? Пытаетесь цену сбить? :)
"На рынке два дурака: одному хочется дешевле купить, другому – дороже продать"

Может продавец ждет особого покупателя. Вдруг у кого то в паралель работают такие инвертора, и один сгорел и надо срочно заменить
а там паралельной роботи немає)))

EASUN який на 8тис дороже деї?

Ціна 20000 грн. Опис є в інтернеті.
за 23тис можна купити нову дею Deye SUN-6K-OG01LP1-EU-AM2
а аналоги MPS-V PLUS 5.5 кВт зараз коштують нові 15-17тис
Дайте посилання на дею за 23тис.

Дайте посилання на дею за 23тис.

Для тих, хто хоче "на шару", або не хоче. Інвертор куплявся при курсі доллара десь 30 грн. Ціна його була дорожча, ніж я виставляю. Зараз курс за 40 грн. То чому я маю його продавати за 11, 15,17 тис грн?

Для тих, хто хоче "на шару", або не хоче. Інвертор куплявся при курсі доллара десь 30 грн. Ціна його була дорожча, ніж я виставляю. Зараз курс за 40 грн. То чому я маю його продавати за 11, 15,17 тис грн?
а хто захоче купити БУ за 20тис якщо новий аналог за 11?
я до того пишу що зараз ситуація змінилася із цінами, дифіцита немає, і ціни упали.

а хто захоче купити БУ за 20тис якщо новий аналог за 11?
я до того пишу що зараз ситуація змінилася із цінами, дифіцита немає, і ціни упали.

За цим посиланням аналог приблизно по тій ціні, що я купував свій. І ціна актуальна, я уточнював. І це не deye. Який сенс продавати вдвічі дешевше, якщо я заплатив за нього стільки.

Шановні , тут господарь продає свій інвертор. Це його право встановлювати ціну , тут модератор - є ? розвели гівносрач.

Назад
Угорі