Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що це за інвертор? Хоча б фото можна? Характеристики?MPS-V PLUS 5.5 кВт
Дайте посилання...Опис є в інтернеті
Посилання: https://radio-shop.com.ua/uk/invert...GqaiF17mMFw98159RESY5WO0tlzHXa6saAhHwEALw_wcBЩо це за інвертор? Хоча б фото можна? Характеристики?
Дайте посилання...
EASUN який на 8тис дороже деї?
Это вы так торгуетесь? Пытаетесь цену сбить?Гібридний сонячний інвертор Easun Power 6.2 кВт новий продають за 11 тис грн - чим він гірший?
а там паралельной роботи немає)))Это вы так торгуетесь? Пытаетесь цену сбить?
"На рынке два дурака: одному хочется дешевле купить, другому – дороже продать"
Может продавец ждет особого покупателя. Вдруг у кого то в паралель работают такие инвертора, и один сгорел и надо срочно заменить
Дайте посилання на дею за 23тис.EASUN який на 8тис дороже деї?
Ціна 20000 грн. Опис є в інтернеті.
за 23тис можна купити нову дею Deye SUN-6K-OG01LP1-EU-AM2
а аналоги MPS-V PLUS 5.5 кВт зараз коштують нові 15-17тис
Дайте посилання на дею за 23тис.
а хто захоче купити БУ за 20тис якщо новий аналог за 11?Для тих, хто хоче "на шару", або не хоче. Інвертор куплявся при курсі доллара десь 30 грн. Ціна його була дорожча, ніж я виставляю. Зараз курс за 40 грн. То чому я маю його продавати за 11, 15,17 тис грн?
а хто захоче купити БУ за 20тис якщо новий аналог за 11?
я до того пишу що зараз ситуація змінилася із цінами, дифіцита немає, і ціни упали.
На кожен товар є свій покупець. Хто зрозумів, чому така ціна, той зрозумів, а хто ні, то й ні.А який сенс купувати в двічі дорожче, якщо є новий такий же вдвічі дешевше?