Проект зелений тариф

Maksim.R

Tier3
Реєстрування
19 Вер 2025
Дописи
1
Бали
1
Сонячні панелі
AXM 108-16-182-440N
Інвертор
SOLIS S6-GR1P2K-M
Добрий день, потрібен проект на зелений тариф для РЕМ. Яка ціна? Приєднана потужність 5 кВт 3ф, інвертор 1ф 2 кВт.

інвертор 1ф 2 кВт.
При таких скромних потужностях немає сенсу ЗТ. Набагато дорожче вийде сама процедура оформлення, яка ніколи не окупиться. Я собі також хотів ЗТ при інверторі 5кВт. То мені озвучили таку суму, що за неї я купив інвертор 8кВт та акумулятор 14кВт, при цьому забувши про бажання ЗТ.

Добрий день, потрібен проект на зелений тариф для РЕМ. Яка ціна? Приєднана потужність 5 кВт 3ф, інвертор 1ф 2 кВт.
якщо ставить 3ф лічильник на ЗТ то там тіки лічильник 13000грн+встановлення, + підняття потужності 2409грн за 1кВт. проект у нас 6000грн,1000грн всякі заміри, дофіга обійдеться, а з такою потужністю інвертора воно не окупиться і за 5 років, я ходив підключать, тож маю 3ф і тіки за підняття потужності нада 28000грн відати. тай плюнув на це діло.

То подяка вашим корумкованим конторам. Скажу що в ДТЕК, і словом ніхто не обмовився за якісь додаткові гроші, проекти. і т.д. Включно за підняття потужності (робив на 1 фазу), лічільник і модем купив сам, де вигідніше. Хоча як виявилось і в ДТЕК ціна була нормальна. За заміну лічильника, встановку модема грошей не беруть. Тільки розпломбіровка, пломбіровка і параметрізація лічильника. За зелений тариф вгазалі ні копійки, огляд станцій та пломбіровка та налаштування реле напруги безкоштовне. Все в встановлені строки. І ставив два інвертора і два реле напруги. Бо спочатку оформив 6 квт, потім доставив до 11. (мак дозволеноїх на 1 фазу). Тож в мене два інвертора і два реле напруги. Окрім здивування дівчина яка приймала документи, ніяких складнщів. Передзвонила при мені до "інженера", дала мені слухавку щоб я розповів що і як. Той вислухав, сказав ну і добре. І все :)

Надо ЗТ? Так, зоробити не вийде. Тариф по ЗТ і вартість станції мають окупність 6 років. А ЗТ в мойому випадку працюватиме 5 років. Тож я поверну 80 % вартості станції. Якщо я не оформлював и ЗТ, то не повернув би і того.

Нащо це робити при окупності 80 % - бо енергія потрібна гарантовано зодня. Виддаленна робота у дружини потребує гарантованої енергії.
Тож, ЗТ не як заробіток, а як прискорення повернення вкладень.

Назад
Угорі