Різниця між інверторами Deye 6K-SG03LP1 та 6K-SG05LP1

Non-Stop

Tier3
Реєстрування
2 Лип 2024
Дописи
7
Бали
1
Вітаю. вже кілька діб шукаю інформацію по принциповій різниці між цими моделями. В тому числі на даному форумі.... хотілося б обговорити.
Із знайденої мною інформації зробив наступні висновки

- обидві моделі мають однаковий корпус та радіатор (хоча майже на всіх сайтах вказано що у 05 версії примусове охолодження)
- обидві версії мають однакові ТТХ (звідси можна припустити що вони мають однакові компоненти)

Варіантів два:
1) це два абсолютно однакові інвертори, випущені для різних регіонів.
2) стара та нова версії одного інвертору.. різні компоненти

Що скажете??

Головне питання - Серед оглядів на ютубі також часто зустрічаються нарікання на 03 модель в плані писку дросселів! Хотілося б почути думки власників 05 версії з цього приводу.. чи є писк на версії Deye SUN-6K-SG05LP1-EU ?

Також цікаво було б побачити фото компонентів всередині корпусу.... та коментарі експертів.

PS. В комплектаціях можуть бути присутні або відсутні феритові кільця. Чи обов'язково іх використовувати? якщо іх немає то на що це впливає?

Останнє редагування:
Невже ніхто не знає???
Планую купити один з цих варіантів... хто в темі, напишіть який краще обрати...

всі вони пищать, не чув шоб не пищали. Навіть моя відеокарта пищить, навіть банальна смарт розетка пищить чи зарядне до телефону. Дехто має з слухом проблеми і не чує 15000 Гц. Дехто має шумне середовище. Я точно знаю шо УСІ пищать

Я би брав 3 модель, бо там точно пасивне охолодження, в 5 моделі, здається активне.

Знімок екрана 2025-04-02 141559.png
Ось фото 6K-SG05LP1
Наскільки я зрозумів, то у данної серії активне охолоджнггя тільки з моделей від 8 квт

Коли купував - казали що для різних регіонів. В мене 03. Прямо писку не чую (хоча що це писк дроселя знаю). Єдиний шум - внутрішній вентилятор. При навантаженні 100% шумить. Ну шумить,, просто чутно що там щось є. Планую поставити додаткове активне охолодження, бо робота інвертора планується з 100% завантаженням при наявності сонця.

Назад
Угорі