Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Oftop: Вітаю, так а чому просто не заряджати аккумулятори безспосередньо від 220 вольт, тобто напруга що генерує мережевий інвертор, коли є генерація? У мене саме так і зроблено, але є нюанс. Стоїть мережевий інвертор Huawei 20квт + до нього я поставив ще Deye 6квт і від Deye вже у мене заряджаються аккумулятори (lifepo4 30квт) коли є генерація. Я налаштував Deye так, що в ночі вимикається мережа і харчування будинку іде вже з аккумуляторів, а з ранку знову зарядка.Вітаю Друзі!
В очікуванні складних умов зимового постачання електричної енергії на Херсонщині хочу заздалегідь якось подбати про забезпечення свого , незалежного енергійного комфорту.
Отож. Маю мережеву ел. станцію на 17квт. , маю 2 літій фосфатних акк. по 100а/г. А також маю питання до поважних коллег :
Як підключити контролер заряду батарей до існуючого інвертора , минаючи безпосереднє підключення до сонячних панелей з метою подальшого заряду існуючих акумуляторів?
З повагою , в очікуванні корисних порад!
Вітаю. Підкажіть будь ласка ціну зт на 4 декаду