Розрахунок за вироблену електричну енергію

Хмельницька. До обіду прийшов борг за жовтень '24, після обіду борг за листопад '24. Тепер вийшли майже на графік по виплатах.

Чернівці оплатили 70 процентів липень , борг висить вересень і жовтень 24

Вітаю Друзі!
В очікуванні складних умов зимового постачання електричної енергії на Херсонщині хочу заздалегідь якось подбати про забезпечення свого , незалежного енергійного комфорту.
Отож. Маю мережеву ел. станцію на 17квт. , маю 2 літій фосфатних акк. по 100а/г. А також маю питання до поважних коллег :
Як підключити контролер заряду батарей до існуючого інвертора , минаючи безпосереднє підключення до сонячних панелей з метою подальшого заряду існуючих акумуляторів?
З повагою , в очікуванні корисних порад!

Вітаю Друзі!
В очікуванні складних умов зимового постачання електричної енергії на Херсонщині хочу заздалегідь якось подбати про забезпечення свого , незалежного енергійного комфорту.
Отож. Маю мережеву ел. станцію на 17квт. , маю 2 літій фосфатних акк. по 100а/г. А також маю питання до поважних коллег :
Як підключити контролер заряду батарей до існуючого інвертора , минаючи безпосереднє підключення до сонячних панелей з метою подальшого заряду існуючих акумуляторів?
З повагою , в очікуванні корисних порад!
Oftop: Вітаю, так а чому просто не заряджати аккумулятори безспосередньо від 220 вольт, тобто напруга що генерує мережевий інвертор, коли є генерація? У мене саме так і зроблено, але є нюанс. Стоїть мережевий інвертор Huawei 20квт + до нього я поставив ще Deye 6квт і від Deye вже у мене заряджаються аккумулятори (lifepo4 30квт) коли є генерація. Я налаштував Deye так, що в ночі вимикається мережа і харчування будинку іде вже з аккумуляторів, а з ранку знову зарядка.

По Херсону звіт:
Отримав 85% з генерації, сумарно двома виплатами за липень.

Дякую за пораду. Але ви кажете про сітуацію коли у мережі є струм і він дозволяє мережевому інвертору живити якійсь пристрій для заряду акк. Коли нема зовнішнього струму не працює цей інвертор, тому нема де брати 220.
Купувати ще один коштовний інвертор лише для того щоб інколи заряджати акк. не дуже хочеться.
Та, як я гадаю, треба купувати цей другий інвертор не менше як міцність одного із стрингів. Мене цікавіть рішення при якому не треба лізти на дах, та кожного разу коли потрібно приєднувати дроти невеликого зарядного контролера окремо до однією чи двох панелей для ситуаційного заряду двох акк.

За липень у Херсоні отримав 100% чотирма(!) траншами.

Вітаю. Підкажіть будь ласка ціну зт на 4 декаду

Назад
Угорі