Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я б краще домовився за «чисту комерцію» ніж купляв нонейм китайськийТо чиста комерція. Там власна БМС ставиться.
Так їх же сві в один ряд не поставиш, а між сусіднімі рядами буде точно більше за 3,5В.між сусідніми комірками буде 3.5В
на платах часто особливо в упсах компютерних провода входу по 220В припаяні з зазором у 1мм, і доречі інколи буває пробой, з гарним підгоранням, зустрічав двічі таке. а шини на акб мають відстань 3-4 снтиметри а то і більше в залежності від акб, тобто в 30-40 раз, я гадаю що і 500В непробє поки по ним миша не пробіжить з мокрими ногами, тай відгородити міжряддя текстолітом в рівні клем то не проблема.Так їх же сві в один ряд не поставиш, а між сусіднімі рядами буде точно більше за 3,5В.
UPD:Звідки у вас буде дуга на шинах якщо різниця потенціалів між сусідніми комірками буде 3.5В(коли вони всі підключені), а на етапі збірки у вас коло не замкнене.
З приводу БМС можна написати цьому чуваку, вони щось подібне збирали:
Окрім шин є ще металевий корпус комірки і виводи з нього.на платах часто особливо в упсах компютерних провода входу по 220В припаяні з зазором у 1мм, і доречі інколи буває пробой, з гарним підгоранням, зустрічав двічі таке. а шини на акб мають відстань 3-4 снтиметри а то і більше в залежності від акб, тобто в 30-40 раз, я гадаю що і 500В непробє поки по ним миша не пробіжить з мокрими ногами, тай відгородити міжряддя текстолітом в рівні клем то не проблема.
Розберіть компютерний блок живлення АТХ ви будете вкрай здивовані на яких відстанях там проходять високовольтні частини від корпуса і низьковольтних проводів і дорожок, особливо висоскочастотна частина, другий раз взагалі поражаюся як воно не вибухає при увімкнені в розетку.Окрім шин є ще металевий корпус комірки і виводи з нього.
Там струми на них не 20 і не 100А а мікроамперипроходять високовольтні частини від корпуса і
до чого тут струм?Там струми на них не 20 і не 100А а мікроампери
там далеко не мікро аипери , мій ПК спиживає приблизно до180Вт в навантаженні, 180Вт\220А=0,81А, і для пробою між полюсами треба не ампери а напругу. Ізоляцію пробивають не ампери а вольти.Там струми на них не 20 і не 100А а мікроампери
Сам спитав сам і відповім, виробник не рекомендує перевищувати напругу 70В тобто 21S.Цікаво а яку напругу максимальну можуть тримати комірки?
ну да, а як тоді собирають з ліфера акб на 400В? 500В? у мене на роботі APC 3000VA , там блок акумів на 200В, набраний з свинцевих 16шт по 12в 4Аг. І провода там не відрізняються від тих що стоять в 12В упсах.Сам спитав сам і відповім, виробник не рекомендує перевищувати напругу 70В тобто 21S.
По перше Nkon це не виробник, по друге 70В це небезпечна напруга для вас а неСам спитав сам і відповім, виробник не рекомендує перевищувати напругу 70В тобто 21S.
Цікаво а яку напругу максимальну можуть тримати комірки?
В умовах коли ніхто не може відповісти на питання то це хоч якась відповідь.о перше
неправильне "хоч щось" гірше чим "взагалі нічого".В умовах коли ніхто не може відповісти на питання то це хоч якась відповідь.