Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
вариант тут только один - долбать РЄСНарод, нужен совет или может кто то сталкивался с такой проблемой? У меня происходит полный ..... В пятницу КиевОбленерго проводили какие-то работы и начиная с субботы напряжение в сети, внимание: 1фаза 178-220вт, 2 и 3 фазы 256-265вт, инвентор тупо стоит на ошибке и я его понимаю, нет напряжения работать не буду. Позвонил на горячую линию в обленерго, но там как всегда, ответ: заявку приняли, ждите. Посоветуйте что делать? Руки не опускаю, но блин как это б...... задолбало. ( прошу прощения за многоточие)
Прочитатьпоставил СЕС 35 квт. за 950 метров до трансформатора. линия 50 .
напряжение в сети 280
в пик генерации выбивает много раз на день.
в рес говорят что в трансформаторе 230 - 240 напряжение
И главное же не врут скорее всегопоставил СЕС 35 квт. за 950 метров до трансформатора. линия 50 .
напряжение в сети 280
в пик генерации выбивает много раз на день.
в рес говорят что в трансформаторе 230 - 240 напряжение
Ще раз - у вас виділений сіп до ТП?село 40 споживачів і в селі ще є одна СЕС 36 квт за 300 метрів від трансформатора, а моя за 950 - 35 квт.
на першій все ок, а в мене вилітає з 11 до 14 години. я так вже розумію, що збувся найгірший прогноз який міг бути
Ні . все на одній ліній. село і 2 сесЩе раз - у вас виділений сіп до ТП?
Лінія 50 стара ? Скрутки? Обмежувати генерацію та писати скарги.все на одній ліній. село і 2 сес
каблю до тп за свій рахунок кільцемсело 40 споживачів і в селі ще є одна СЕС 36 квт за 300 метрів від трансформатора, а моя за 950 - 35 квт.
на першій все ок, а в мене вилітає з 11 до 14 години. я так вже розумію, що збувся найгірший прогноз який міг бути
лінія 50 нова ізольована
Будь ласка, для отримання правильної поради точно опишіть як саме вас приєднали. ДокладноНі . все на одній ліній. село і 2 сес
Так в будинку батьки проживають . Підключили до загальної лінії, на якій вже є ще одна СЕС в іншій частині села. Вчора вже РЕС почав говорити що спробують вивести іншу СЕС на на інший кабель і можливо збільшать трансформаторБудь ласка, для отримання правильної поради точно опишіть як саме вас приєднали. Докладно
І також скажіть, чи проживаєте ви в будинку чи ні.
Батькам можна поставити стабілізатор напруги.Так в будинку батьки проживають
іде одна лінія по селу і в неї біля кожного будинку підключення. на карті жовта точка СЕС. Біля підстанції є ще однаБатькам можна поставити стабілізатор напруги.
Я прошу вас написати, як саме від вас до підстанції іде кабель, як хто і в якому місці до нього приєднаний. перепитую останній раз
Тоже была такая же проблема! сделал по инструкции в статье и реально помогло!Прочитать
ПрименитьЯк боротися з підвищенням напруги на інверторах Huawei
Порада надана Олександром Альохіним, представником Huawei Україна, та заслуговує на окремий розгляд, у зв"язку з поширеністю проблеми. Reason Id: 19 Alarm ID: 301 Помилки "Abnormal Grid Voltage" або "Некорректное значение напряжения электросети" Все написане нижче не є панацеєю, але може...greenpowertalk.com.ua
Кабель напрямую к вам?
Живёте там?
Это что бы село забирало на себя часть генерации?каблю до тп за свій рахунок кільцем