Віддалений моніторинг інверторів MUST

Інструкцію почитайте для початку. Там точно є підсказка!
Адаптера інструкції в комплекті не було. Находив у гуглі. Наче все роблю так як пишуть а в кінці щось не так виходить може дійсно він не конектиця інвертором

Адаптера інструкції в комплекті не було. Находив у гуглі. Наче все роблю так як пишуть а в кінці щось не так виходить може дійсно він не конектиця інвертором
які світлодіоди на ньому горять? Якщо com не горить, то значить не бачить інвертора. Можна спробувати достукатись до китайського сапорта, їх контакти є в плеймаркеті у відгуках до програми SmartValue, мені відповіли десь через тиждень. Сам пристрій підтримує віддалене оновлення, по ідеї можуть оновити прошивку до потрібної, якщо діло в ній

які світлодіоди на ньому горять? Якщо com не горить, то значить не бачить інвертора. Можна спробувати достукатись до китайського сапорта, їх контакти є в плеймаркеті у відгуках до програми SmartValue, мені відповіли десь через тиждень. Сам пристрій підтримує віддалене оновлення, по ідеї можуть оновити прошивку до потрібної, якщо діло в ній
Дякую. Індикатор сом не світиться у мене. Написав продавцю в якого купував, домовився що відпралю їм вони перевірять чи перепрошиють.

Дякую. Індикатор сом не світиться у мене. Написав продавцю в якого купував, домовився що відпралю їм вони перевірять чи перепрошиють.
Не найкраще рішення. Пересилка в Китай буде довга ще й за ваш рахунок.
А вся проблема в тому, що різні інвертори мають однаковий роз'єм RS-232, але різні протоколи обміну.
Тому і вайфай свисток треба купляти саме під свій інвертор (питати китайця підійде чи ні перед покупкою).
Ще варіант - перешити той свисток дистанційно. Тут вже кілька людей писали, що китайці це можуть зробити, якщо захочуть.
Ваші схоже не захотіли, або не вміють.
Можна ще так спробувати. Якщо у Вас є знайомі з інверторами інших марок, спробуйте попідключати цей свисток до їх інверторів. Якщо на якомусь лампочка СОМ загориться, то тоді продайте свій адаптер на ОЛХ під такі інвертори, а собі купіть новий.

• Like
Реакції: andy
А вся проблема в тому, що різні інвертори мають однаковий роз'єм RS-232, але різні протоколи обміну.
Тому і вайфай свисток треба купляти саме під свій інвертор (питати китайця підійде чи ні перед покупкою).
Ще варіант - перешити той свисток дистанційно. Тут вже кілька людей писали, що китайці це можуть зробити, якщо захочуть.
Можна ще так спробувати. Якщо у Вас є знайомі з інверторами інших марок, спробуйте попідключати цей свисток до їх інверторів. Якщо на якомусь лампочка СОМ загориться, то тоді продайте свій адаптер на ОЛХ під такі інвертори, а собі купіть новий.
ще варіант самому перепрошити або знайти тих, хто у нас ш'є. Я думаю там можна по дротам - по крайній мірі на самій платі бачу контакти, але руки не дійшли спробувати. Я просто думав спершу, що там якийсь із чіпів espresiff, корпус ну дуже схожий, а виявилось що bk7231m (якщо вірити скріншотам на fccid), тому відклав поки експерименти

ще варіант самому перепрошити або знайти тих, хто у нас ш'є. Я думаю там можна по дротам - по крайній мірі на самій платі бачу контакти, але руки не дійшли спробувати. Я просто думав спершу, що там якийсь із чіпів espresiff, корпус ну дуже схожий, а виявилось що bk7231m (якщо вірити скріншотам на fccid), тому відклав поки експерименти
звісно гарантія злітає і результат не гарантується

Я купував в Україні. Спілкувався то сказали що перевірять і перешиють

Я купував в Україні. Спілкувався то сказали що перевірять і перешиють
Думаю навряд вони будуть самі шити, мабуть будуть трусити тих китайців у яких самі купляли. Проінформуйте потім нас про результати.

Думаю навряд вони будуть самі шити, мабуть будуть трусити тих китайців у яких самі купляли. Проінформуйте потім нас про результати.
Ок. Сьогодні їм відправив. Обов'язково відпишу.

Підскажіть, будь ласка. Маю інвертор Must PH18 5248 pro із Wi-Fi модулем, під'єднаний аккумулятор та без сонячних панелей. Модуль Wi-Fi детектується, додається у SmartESS нормально, зв'язок з програмою є. Проте неможливо подивися будь-які параметри системи: токи зарядки-розрядки, потужність. У SmartESS куди уже тільки не клацав, жодних показників не найшов. Так має бути, чи усе-таки десь проблема?

Вкладення

• 462566421_1650575815813109_4919449101377261705_n.jpg
    462566421_1650575815813109_4919449101377261705_n.jpg
    55,3 Кб · Перегляди: 9
  • 462585692_1139216198203661_2522272044736555275_n.jpg
    462585692_1139216198203661_2522272044736555275_n.jpg
    69,8 Кб · Перегляди: 9
Доречі
інфо - може комусь згодиться
Батарейки Must LiFePO4 48V 100Ah - (ті що з антеною - поставки budpostach)
в ній виявляється є не тільки ВТ а і WiFi (при чому точка доступу не відображається)))

так от - через додаток BMS-Tool GooglePlay
можна саму батарейку підключити до моніторингу
навіть 2 зєднані через провод (out-in) також можна!

Вкладення

• IMG_20241219_150248.jpg
    IMG_20241219_150248.jpg
    325,1 Кб · Перегляди: 7
Останнє редагування:
Підскажіть, будь ласка. Маю інвертор Must PH18 5248 pro із Wi-Fi модулем, під'єднаний аккумулятор та без сонячних панелей. Модуль Wi-Fi детектується, додається у SmartESS нормально, зв'язок з програмою є. Проте неможливо подивися будь-які параметри системи: токи зарядки-розрядки, потужність. У SmartESS куди уже тільки не клацав, жодних показників не найшов. Так має бути, чи усе-таки десь проблема?
так тут в програмі лише логер
а от сам логер здається інвертора не бачить)

так тут в програмі лише логер
а от сам логер здається інвертора не бачить)
Дякі, а з чим то може бути пов'язано? Тому що, здавалося б, усе просто - вийняв USB Wi-Fi, підєднав до USB на інверторі та й усе

Дякі, а з чим то може бути пов'язано? Тому що, здавалося б, усе просто - вийняв USB Wi-Fi, підєднав до USB на інверторі та й усе
фото в студію)
свистка і куди він в інвертор приєднується.

ну в мене свисток був інший
але ваш так само має працювати
тут напевне треба прошивати свисток
питання в тому, хто це може
напевне сапорт smartess або dessmonitor
ну або must-ukraine
у вас свисток не може вичитати дані з інвертора

спробуйте написати в support@eybond.com
надайте номер логера та вкажіть що хмара dessmonitor
є надія що там eybond чіп і вони допоможуть

Останнє редагування:
Велике дякую! Написав на саппорт, за годину прислали відповідь що уже усе працює. Таки-так, інвертор уже видимий, запрацювало. Дуже вдячний за допомогу;)

радий за вас
eybond таки крута контора!

Вітаю. Може хтось знає, що спричинило наступну проблему. Інвертор MUST 18-5248 pro, до певного періоду часу через Wifi модуль передавав відповідні параметри у SmartValue. На протязі однієї доби деякі параметри помінялися місцями такі, як покупка електроенергії з продажем електроенергії, не відображається у SmartValue напрямок руху електроенергії з/до батареї та з/до мережі (PGrid).

Назад
Угорі