Wi-Fi Plug Pro періодично втрачає звязок

YuraProff

Tier3
Реєстрування
26 Кві 2024
Дописи
7
Бали
3
Сонячні панелі
Trina Solar TSM 435
Інвертор
EaSun SMH-II 3.2 kw
Доброго дня.

Wi-Fi Plug Pro періодично втрачає звязок, тобто сам може 10 годин працювати, потім втрачає зв'язок і через 2 години знову передавати данні. На наступний день може 10 годин "відпочивати" і 2 години "працювати". Але якщо його перезавантажити по живленню, він одразу виходить на зв'язок і працює без проблем, до певного часу. Підкажіть це тільки в мене так, чи в усіх так працює цей мониторінг? Дякую

Треба перевірити телефоном, програмою вайфай монітор зону розміщення цьго Wi-Fi Plug Pro. Сигнал роутера може перекриватися на цьому ж каналі сусідньою точкою доступа. Якщо так, то на роутері треба вибрати інший, вільний канал.
У мене саме так почав відвалюватися зв'язок з інвертором, коли сусіди підключили новий роутер, хоча до цього кілька місяців працювало нормально.

Треба перевірити телефоном, програмою вайфай монітор зону розміщення цьго Wi-Fi Plug Pro. Сигнал роутера може перекриватися на цьому ж каналі сусідньою точкою доступа. Якщо так, то на роутері треба вибрати інший, вільний канал.
У мене саме так почав відвалюватися зв'язок з інвертором, коли сусіди підключили новий роутер, хоча до цього кілька місяців працювало нормально.
Так дійсно, программа показала що канал не вдалий, змінив канал на роутері. МАю надію що допоможе. Дякую Вам за пораду.

Назад
Угорі