(ЗАКРИТО) Проблема з інвертором daxtromn sc-hf-3500

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Може ще підскажете, як ще можна пераметри виставити може можна виставити fliating 28,8 і bulk 28,8

, dc cutt off 21 мало би тут відсікати
Всередині батареї є ще один "відсікач" - бмс (захист батареї від перерозряду/перезаряду).
Як варіант - захист може спрацювати , якщо є дисбаланс по напругах комірок батареї.

Останнє редагування:
Балк 28 флоат 27.4 . Купить мультиметр , вскрыть аккумулятор. Замерять напряжения на отдельных элементах в процессе заряда - разряда. А не тыкать бездумно настройки.

В він може коли, пралка, бойлер працює, ще від себе давати напругу коли заряджається

Нуу... Якщо пралка і бойлер працюють разом то інвертор сам собі може вимкнутись навіть коли мережа є. То скільки може бути - 2.2-2.4 пралка + 1.5 бойлера + ще ж холодильник може надумати шось.... Не забагато на інвертор(?)!!!
За аккумулятор я взагалі мовчу, він на 1,5 кіловат навантаження максімум.

В він може коли, пралка, бойлер працює, ще від себе давати напругу коли заряджається
Чи він вимикається, коли є мережа і навантаження, яке йде крізь нього перевищує норму?

Вітаю ще питання чи можна зробити аби заряд одразу йшов щоб не чекати поки напруга впаде до 23в, а одразу сіло наприклад з 28,8 на 1,1в і заряджає плаваюча напруга 26,6 стоїть

Чи це модель інвертора така і просто змиритися

Чого тоді рекомендували до 28,8 ставити в 26,6 ставити

Бо довб...б тойрома.
В вас аккум без блютуз, а просто коробка, шо там відбувається неясно.

Я ж нічого не кажу, 9 год заряд тримає на одному заряді на моєму навантаженні 140-200 вт, ось у вечері піде на зарядку за 2 год заряде і тягне так

То ви цей акум вбиваєте на 28.8 заряд і розряд до 23. UTi стоїть режим роботи, чи який?

Uti від мережі стоїть панелей нема
То ви цей акум "вбиваєте" у сенсі гроблю АКБ

Так, то я про ваш акб.

1000009896.pngось почому щея дивився що виставляти і по інструкції теж

Ну то виставте ток заряду тоді по таблиці.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі