andrii_sh
Tier1
- Реєстрування
- 4 Тра 2023
- Дописи
- 207
- Бали
- 43
- Сонячні панелі
- Trina Solar TSM-DE21-655M
- Інвертор
- Infinisolar VII ISGRID 5KW
Привіт всім. Нещодавно на інверторі станції, яка встановлена в батьків, сталась біда з низьковольтною частиною, а саме вибиває підключення батареї, так ніби там коротке замикання. Так як наразі я трохи далеко, і зможу добратись до інвертора лише в кінці місяця, щоб глянути що там, то почав шукати інформацію на випадок, якщо там все дуже погано і не можна буде зремонтувати - і взагалі ніде немає жодної інформації, щодо заміни інвертора (чи то по поломці, чи навіть якби по власному бажанню) тим, в кого підключений зелений тариф.
Тому логічно питання - чи хтось стикався з такою процедурою, кого треба повідомляти про таку заміну, які треба документи під неї підготувати? Чи можна міняти тільки на такий самий, чи загалом можна на інший (особливо у випадку, якщо той що в вас давно знятий з виробництва), головне щоб потужність була та сама?
Бо при підключенні зеленого тарифу ж подавались дані інвертора, і не думаю що можна просто самовільно поміняти на інший.
Тому логічно питання - чи хтось стикався з такою процедурою, кого треба повідомляти про таку заміну, які треба документи під неї підготувати? Чи можна міняти тільки на такий самий, чи загалом можна на інший (особливо у випадку, якщо той що в вас давно знятий з виробництва), головне щоб потужність була та сама?
Бо при підключенні зеленого тарифу ж подавались дані інвертора, і не думаю що можна просто самовільно поміняти на інший.