З'єднання паралельно lifepo4

niksd

Tier2
Реєстрування
8 Гру 2025
Дописи
55
Бали
8
Інвертор
daxtromn sc-hf-3500
Вітаю. Цікавить питання: чи можливо з'єднати мій минулорічний LiFePO₄ HBA-25.6V-100-L з новим АКБ такого самого виробника? Хвилює те, що корпус у нової версії більший, і не зовсім зрозуміло, що саме в ньому нового.
На своєму АКБ я замінив штатну BMS на Smart BMS JK-BD6A24S12P 7S–24S 120A (240A), з активним балансиром 0,6A та Bluetooth. Чи буде все працювати, якщо на новому АКБ поставити таку саму BMS і паралельно з'єднати їх, щоб збільшити ємність з 25,6V 100Ah до 200Ah? У характеристиках АКБ зазначено, що допускається паралельне з'єднання до 4 АКБ.

Останнє редагування:
Мене цікавить, чи можна. Я знаю, що написано: потрібна однакова напруга, один виробник і так далі. Але новий корпус цього АКБ на 100 А·год більший за мій, і що туди напхали — не знаю. Якби там були такі самі комірки за розміром, як у моїх, я б його перебрав, з'єднав паралельно одну до одної — і все, був би один АКБ на 200 А·год. Але я не знаю, що може бути всередині. Можливо, хтось купував такі АКБ цього року і знає, які там комірки?

Якщо, не такі комірки, то що назад не відправиш потім коли вксриєш корпус

Навіть якщо комірки більші за мої то можна з моїм минулорічним паралелити мій в ідеальному стані

Та можна , ні хто ж не сперечається. Я показував як навіть літій-іонні паралельно з літій-залізофосфатними працюють...

Назад
Угорі