Акумулятори від Біом - відгуки, пропозиції, ціни та огляди

Максимальний струм 200А на розряд, 150А max на заряд - це в документації вказано.
А хто підкаже який максмальний ПІКОВИЙ розрядний струм у цих батарей?
По коміркам наче макс пік мабуть 300А....
А от по BMS незрозуміло...

Останнє редагування:
Отримав три дні тому 2 по 15 квт. Гарно працюють. Поки що дужє задоволений. За 4 години 1% розряду ). По кану залетіли як рідні. На екрані показано що дві батареі. Все гарно без помилок.

Вітаю. Хтось має досвід вдалих налаштувань і використання BIOM balfp-512300-v2 та Victron Multiplus II ? Є нюанси?

• Like
Реакції: VPS
Отримав три дні тому 2 по 15 квт. Гарно працюють. Поки що дужє задоволений. За 4 години 1% розряду ). По кану залетіли як рідні. На екрані показано що дві батареі. Все гарно без помилок.
добрий день, як ваші акб після зими?, враження так і лишились позитивними? хочу теж таку купить точніше BALFP-512314-V2, в мене питання як у них з розбалансом між комірками, під час заряду коли напруга вище 3,4в на скіки сильно розбігаються і як часто вмикається балансир, чи можливо він взагалі не вмикається?. Дякую.

Останнє редагування:
добрий день, як ваші акб після зими?, враження так і лишились позитивними? хочу теж таку купить, в мене питання як у них з розбалансом між комірками, під час заряду коли напруга вище 3,4в на скіки сильно розбігаються і як часто вмикається балансир, чи можливо він взагалі не вмикається?. Дякую.
Дуже задоволений. Докупив ще десяток батарей на 15 квт на роботу. Купили високовольтну систему біом на 261 квт. Все працює дуже гарно. Дозамовив себе додому ще 6 батарей на 16 квт. В батареях зявилась Українська мова що виглядає дуже гарно. Кабелі в комплекті вже дужє м'які що дуже зручно. Стосовно технічних моментів все працює також дужє файно. Великого розбалансу при напрузі під 3.5-3.6В немає. Є момент що коли 4 та більше батарей на одному інверторі то процент заряду аккумуляторов трохи відрізняється коли немає заряду до 100% більше тиждня. Але лікується розрядом до 20% та зарядом до 100%. Якщо є бажання перепрошую на перегляд як працює низковольтна та висосковольтна система.

Вкладення

• IMG_1633.jpg
    IMG_1633.jpg
    403,9 Кб · Перегляди: 4
  • IMG_2493.jpg
    IMG_2493.jpg
    427,3 Кб · Перегляди: 4
  • IMG_3692.jpg
    IMG_3692.jpg
    289 Кб · Перегляди: 4
  • IMG_3764.jpg
    IMG_3764.jpg
    393,1 Кб · Перегляди: 4
  • IMG_3765.jpg
    IMG_3765.jpg
    497,4 Кб · Перегляди: 4
Останнє редагування:
Дуже задоволений. Докупив ще десяток батарей на 15 квт на роботу. Купили високовольтну систему біом на 261 квт. Все працює дуже гарно. Дозамовив себе додому ще 6 батарей на 16 квт. В батареях зявилась Українська мова що виглядає дуже гарно. Кабелі в комплекті вже дужє м'які що дуже зручно. Стосовно технічних моментів все працює також дужє файно. Великого розбалансу при напрузі під 3.5-3.6В немає. Є момент що коли 4 та більше батарей на одному інверторі то процент заряду аккумуляторов трохи відрізняється коли немає заряду до 100% більше тиждня. Але лікується розрядом до 20% та зарядом до 100%. Якщо є бажання перепрошую на перегляд як працює низковольтна та висосковольтна система.
мене цікавить ось ці показники коли акб уже вище 3,4, на скіки там розбіг?, саме по ньому визначається чи є різнобій по коміркам по їх опору чи немає. У моєї самозбцрної на EVE105 там різниця менче 0,010 В. Балансир вмикається дуже рідко. А те що між батарейками різні відсотки то нормально , так в усих акб, бо однокових акумуляторів з абсолютно однаковим опором неіснує, тому якась одна віддає завжди більше, а інчі менче. Приємно що є українська, фірма віників не в'яже.:)
IMG_3692.jpg

Назад
Угорі