Значить кину камінець в сторону біом, один нюанс, в налаштуваннях БМС таймер RCV стоїть на 5 годин, а напруга заряду RCV3,5в, флоат вимкнений а Re-Bulk 1%, дані налаштування годяться лише на перший час поки акб не збаланситься, у мене на це пішор декілька днів, заголом 13годин балансування, коли я спитав чи можна увімкнути флоат і зменчить таймер RCV до 0,2H, мені сказали що будь яка зміна налаштувань призведе до втрати гарантії. Тобто якщо ви хочете щоб акб весь ден постійно не заряджалася без толку і шкоди для себе, попрошайтесь з гарантією на 5років.
хто не зрозумів чому їх налаштування шкідливі пояснюю, таймер RCV 5H це значить що після досягнення напруги RCV 3,5в бмс буде давати команду на утримання цієї напруги ще 5 годин, а чим довше комірки на високій напрузі тим швидче їх деградація. і навіть після цих 5 годин коли бмс заборонить заряд, як тіки вона розрядиться до 99% знов увімкнеться заряд і знов на 5 годин утримання на 3,5в. У випадку коли постійно вимикають святло і немає сонячних панелей то такий сценарій цілком підходить, а коли є сонячні панелі немає сенсу весь день кип'ятить акб на 3,5В , пришвидчуючи його деградацію, значно ощадливіше тримати на флоаті 3,35В, але біом нехоче дозволить такі налаштування.