Anenji 4.2kw - 24v проблема з wifi

Feliks201

Tier3
Реєстрування
22 Лют 2026
Дописи
3
Бали
1
Друзі таке запитання, замовив собі такий девайс anenji 4.2kw +wifi 24v , підключив, наче працює, але захотів підключити до wifi, а софт його не знаходить , есс, і ні блютуз ні вайфай не бачить інвертор, це модель де він не по проводу, а вже в самом інверторі, і діод wifi ледь ледь жевріє, можливо у когось є такий підкажіть він так і повине світитись чи повинен добре горіти? Просто відправляти назад в польшу, а потім китайцю, то довго, думаю чи розбирати дивитись чи ні бо там типу пломба ))) можливо хтось стикався з таким, чи були можливо у когось в ремонті такі, щоб розуміти звідки можуть ноги рости, заздалегіть дякую!

Антену не забули прикрутити?
До речі, ту комунікаційну платку можна зняти не порушуючи пломбу. Хоча це і не просто.
В любому випадку пишіть китайцю і слухайте що він скаже.

У мене на Anenji 11кВт, свисток теж не підключався, світився тільки один світлодіод. З Aptoide встановив найстарішу версію Smartess, і вже в старій версії все нормально підключилось, потім оновив в плеймаркеті до поточної. Подібна ситуація до цього у мене вже була з тепловим насосом, там теж через нову версію додатку (тільки в цьому випадку SmartLife) не підключався до WiFi.

Антену не забули прикрутити?
До речі, ту комунікаційну платку можна зняти не порушуючи пломбу. Хоча це і не просто.
В любому випадку пишіть китайцю і слухайте що він скаже.
Так антену прикрутив), та я дивився що в теорії можна зняти але думаю запитаю )))
Спробую стару версію.

Витягнув платку поміря лінію на юарті 5в є, на модулі віфі 3.3 тоже, але кіна не має...і діод ледь ледь жевріє...
Стара версія також не допомогла,
Також звернум увагу що ледь ледь жевріє com діод. І тут питання, чи не підбитий тут проц по юарту ? Хоча нічого не підключав по rs485

Вкладення

• 20260222_115526.jpg
    20260222_115526.jpg
    1,7 Mб · Перегляди: 7
Останнє редагування:
Подивився на своєму інверторі. Там так. Коли вмикаємо живлення інвертора, то короткочасно блимають всі чотири світлодіоди. Потім залишається горіти pwr, а інші загоряються по мірі встановлення коннекту.
Якщо живлення нормальні, і не блимають то може і справді битий wifi/BT модуль.
Тоді поставте платку на місце. Зніміть відео що світлодіоди не блимають і покажіть його китайцю. Може пришлють нову платку. А може трохи грошей повернуть.

А далі туди можна ЕСПшку запаяти замість того модуля і підключити до Home Assistant. Тут на форумі є про це тема. І на ютубі є ролик у блогера BOOTUSE.

Назад
Угорі