Anern AN-SCI-EVO-6200 не розумію як під'єднати батарею Dyness B4850

В мене інвертор Anern АN SCI EVO-6200, батарея Dyness B4850. Звичайну виту пару розпінував як Ви описали- на інверторі 1-RS485A, 2-RS485B; батарея 1-RS485A, 3-RS485B. Налаштував у пункті 05- LIL, dip 1000. Запустив інвертор від батареї- інвертор не бачить батарею. Пробував різні варіанти з dip- теж нічого. Підкажіть будь ласка, яка у Вас адреса в інверторі у пункті налаштувань 43 і що може ще бути не так? Я пробував адреси від 48 до 51.
В описі батареї для вашого випадку DIP потрібно 0110. 1 і 4 виключено а 2 і 3 включено. Так в інструкції

Тільки що спробував, нажаль не спрацювало. Робив запуск від батареї.
Анерн може бути ропіновка 1-2 або 2-1. У них нема стандарту. Я на рахунок адреси ставив за замовчуванням. Пробував раз 10 плюнув. А потім зробив як 1 раз і вийшло. Кабель перевірте може десь прокол. Ще раз давайте подивимося інструкції. Акумулятора може щось пропустили. У МЕНЕ ТЕЖ НЕ ЗРАЗУ ВИЙШЛО. Ну і ці dip теж гімарой всі по різному пишуть. Пробуйте всі варіанти інструкції

Анерн може бути ропіновка 1-2 або 2-1. У них нема стандарту. Я на рахунок адреси ставив за замовчуванням. Пробував раз 10 плюнув. А потім зробив як 1 раз і вийшло. Кабель перевірте може десь прокол. Ще раз давайте подивимося інструкції. Акумулятора може щось пропустили. У МЕНЕ ТЕЖ НЕ ЗРАЗУ ВИЙШЛО. Ну і ці dip теж гімарой всі по різному пишуть. Пробуйте всі варіанти інструкції
Дякую. Продзвонив кабель на цілісність мультиметром- дзвониться, тобто цілий. Спробував різні варіанти dip, теж нічого. Спробую зі сторони інвертору поміняти місцями піни 1 та 2. За результатом відпишусь.

А ще між пінами 1 та 3 (rs485A та rs485B) батареї опір 0.5кОм, а наче повинен 120Ом.

Дякую. Продзвонив кабель на цілісність мультиметром- дзвониться, тобто цілий. Спробував різні варіанти dip, теж нічого. Спробую зі сторони інвертору поміняти місцями піни 1 та 2. За результатом відпишусь.
Поміняв місцями- не зв'язується все одно. Варіанти з dip перебрав які тільки можна було. Пач-корд після заміни продзвонив, тим більш скрутки пропаяв.

Назад
Угорі