Apocalipse
Tier1
- Реєстрування
- 10 Січ 2021
- Дописи
- 336
- Бали
- 43
- Сонячні панелі
- Longi
- Інвертор
- Huawei 33 KTL-A
В мене уже тиждень відключають електрику з 9 до 17 год. Чи має хтось практику боротьби з цим? Колцентр нічого не знає... Куди звертатись?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На сайті ресу гляньте графік відключень. Можливо щось ремонтують...В мене уже тиждень відключають електрику з 9 до 17 год. Чи має хтось практику боротьби з цим? Колцентр нічого не знає... Куди звертатись?
На сайті пусто. Колцентр каже, що інфу не виставлять у військовий час. Ремонтують... На паралельній улиці міняють стовпи. На вулиці 30-50 будинків, ставлять в день по 2-4 стовпи і весь час або курять, або обідають або валяються. Таке враження, що їм по днях платять.На сайті ресу гляньте графік відключень. Можливо щось ремонтують...
«Ласкаво просимо в нову суперсучасну Україну» , як казав аваковПіпец. Сьогодні зловив двох ледарів/робочих, які на траві валялись. Сказати у них по плану до 27-го "роботи". Піпец. Два тижні щодня з 9 по 17...
Я сьогодні був в РЕМі писав заяву на відшкодування через неякісне надання послуг. Так от з розмови в приймальні, я перший в їхній історії, що писав таку заяву. Тому це не в державі проблема, а проблема в тупій бидломасі, що краще буде терпіти, ніж боротись за свої права. Якщо б РЕМ один раз заплатив десятки тисяч грн, то більше б такого не було.«Ласкаво просимо в нову суперсучасну Україну» , як казав аваков
Істина. Людям потрібно бути менш інертним і завжди добиватись свогоЯ сьогодні був в РЕМі писав заяву на відшкодування через неякісне надання послуг. Так от з розмови в приймальні, я перший в їхній історії, що писав таку заяву. Тому це не в державі проблема, а проблема в тупій бидломасі, що краще буде терпіти, ніж боротись за свої права. Якщо б РЕМ один раз заплатив десятки тисяч грн, то більше б такого не було.