Чи існує нуль на виході гібридного інвертора?

Мабуть не у всіх так , в мене MUST pv19 6048 exp і на виході дві фази , хоча все підключено як по мануалу , та заземлення також . Наприклад на MUST pv18 3024 pro який в мене був попередній , то там нуль був на виході .
Двух фаз на выходе инвертора не бывает. Бывает на каждом проводе , относительно корпуса, половинное напряжение из за того, что стоят два помехоподавляющих конденсатора подключенных между фазой и корпусом и нейтралью и корпусом. Если корпус заземлить или занулить, оно исчезнет.

Останнє редагування:
Мабуть не у всіх так , в мене MUST pv19 6048 exp і на виході дві фази , хоча все підключено як по мануалу , та заземлення також . Наприклад на MUST pv18 3024 pro який в мене був попередній , то там нуль був на виході .
у цього інвертора 2 виходи, і один з них тільки з батарейки робе якщо мережі нема... може треба мануал подивитись?

у цього інвертора 2 виходи, і один з них тільки з батарейки робе якщо мережі нема... може треба мануал подивитись?
Мануал перечитав весь , так два виходи є , але я використовую тільки перший , та в налаштуваннях подвійний вихід вимкнено (пункт 59 - disable)

Если корпус заземлить или занулить, оно исчезнет.
заземленая корпусу ніяк не впливає на те чи е 0 на виході інвертора чи ні. за виключенням того випадку коли всередині інвертора е реле що з'єднує умовний 0 інвертора з землею коли робота іде від акумулятора

заземленая корпусу ніяк не впливає на те чи е 0 на виході інвертора чи ні. за виключенням того випадку коли всередині інвертора е реле що з'єднує умовний 0 інвертора з землею коли робота іде від акумулятора
Это к вопросу о двух фазах на выходе.

В мене люкс 5кВт заземлений але при роботі від акб немає фази і нуля на виході, спеціально перевіряв недавно, у люкса походу земля тіки для варісторів.

Останнє редагування:
В мене люкс 5кВт заземлений але при роботі від акб немає фази і нуля на виході, спеціально перевіряв недавно, у люкса походу земля тіки для варісторів.
перевіримо на вихідних на 6квт люксі, цікаво що він скаже від акб...

перевіримо на вихідних на 6квт люксі, цікаво що він скаже від акб...
навіть на 6кВт люксах не у всих діє функція об'єднання нуля з землею, люкс дурить споживачів жесть.
Один з варіантів поставить контактор , він замикає вихідний нуль інвертора з заземленням коли немає мережі, і розриває коли вона з'являється, може так і в себе колись зроблю.

Останнє редагування:
Як вони оці 110+110 впливає на життя? Газовий котел же працює?

Як вони оці 110+110 впливає на життя? Газовий котел же працює?
якщо він заземлений то да, а якщо не заземлений то фіг вам:). ще з жалоб буває світильники світлодіодні не гаснуть, в мене таких немає, а лед лампи принаймі ті що в мене таким не страждають. конкретно в мене поки проблем немає з 110+110.

якщо він заземлений то да, а якщо не заземлений то фіг вам:). ще з жалоб буває світильники світлодіодні не гаснуть, в мене таких немає, а лед лампи принаймі ті що в мене таким не страждають. конкретно в мене поки проблем немає з 110+110.
в мене ще гуділи колонки та тріскотів мікрофон на компе коли підключені через mini jack, а після обьеднання 0 інвертора із 0 мережі проблеми пропали, але наводки ще залишились, але зараз тільки це вплива на esp32 для моніторінга інвертора та аккума (коли заряжа аккум часто сипе помилками і іноді відвалюесься моніторінг на кілька хвилин, а через живлення повербанка все +- добре).
а ще вибрав на інверторі 240в, інвертор став не так часто включати вентилятор коли вночі іде живлення тільки від аккума, та і меньше втрат по кабелю.

Назад
Угорі