Чи існує нуль на виході гібридного інвертора?

Добрый день. Прошу совета. Есть трёхфазный вход в гараж (3 фазы на автомат и ноль на колодку). Дальше 4 провода идут из гаража в дом. Хочу разместить в гараже однофазный инвертор (Deye 8 квт) на одну фазу, две другие оставить без изменения. Правильно-ли я представляю себе подключение? Бирем одну фазу а также ноль с колодки - на вход инвертора, выход фазы с инвертора - на входной провод в дом. А теперь вопрос: куда подключать выходной ноль с инвертора? Туда-же на колодку, где входной ноль?
У мене така ж ситуація по вводу, тіко в котельню а не в гараж, але не суть, інвертори MUST два в паралель, я САМ, на свій страх та ризик обєднав вхідний та вихідний нулі на інверторах, другий рік все працює, як на три кіловатних раніше так і на п'яти кіловатних зараз, рекомендую перечітати багато форумів і знайти тему де хтось на деї робив таке. Якщо прямого підтвердження таких дій не знайдете то можете, за бажанням, бути першим і допогти всім хто задає таке питання стосовно інверторі дея. Від себе скажу - Must PV18-3024 VHM та Must PV18-5048 VHM два в паралель, ввід три фази, зарезервована одна, нуль ніде не розривається ні на вході ні на виході ні від генератора ні за гардіропом, все обєднано, скручено та підключено на одну шину, два роки працює без питань. Але в інстркції такого не пишуть, ні проте що можна так робити ні про заборону таких зєднань, і це у мене так, і я не рекомендую порушувати вимоги інструкції. І ще заземлення для інверторів є та зроблено окремим контуром.

Назад
Угорі