Чи можуть паралельно працювати два різних інвертора в одній СЕС

Доброго дня. Маю питання:
Маємо два різних інвертора зі своїми батареями. Чи можна мінусові виходи з інверторів підключити на одну шину, а плюсові до різних споживачів?
незрозуміло за які ви плюси і мінуси питаєте, в інвертора немає DC виходів тільки входи.

незрозуміло за які ви плюси і мінуси питаєте, в інвертора немає DC виходів тільки входи.
Нейтральна та фазна клеми. Чи можна нейтральні клеми з'єднати на одну шину від двох інверторів?

Нейтральна та фазна клеми. Чи можна нейтральні клеми з'єднати на одну шину від двох інверторів?
В мене два інвертора працюють на різних споживачив. Спеціально нулі на виході не об'єднував. Розводка дозволяє це не робити.
Але коли обидва інвертори працюють в режимах від міської мережі (наприклад обидва заряджають батарею), то нулі в них по суті об'єднуються між собою та нулем мережі.

В мене два інвертора працюють на різних споживачив. Спеціально нулі на виході не об'єднував. Розводка дозволяє це не робити.
Але коли обидва інвертори працюють в режимах від міської мережі (наприклад обидва заряджають батарею), то нулі в них по суті об'єднуються між собою та нулем мережі.
В мене розводка не дозволяє розділити нулі, лише фазу. Тому і питаю чи це можливо. Кожен інвертор живиться від власної батареї.

два різних інвертора зі своїми батареями. Чи можна нейтральні виходи з інверторів підключити на одну шину, а вже фазні до різних споживачів?
Можна, а чому ні? Буде дві незалежних групи споживачів, підключені до двох різних інверторів.

Назад
Угорі